Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a plasztika segítene itt egyes rondának mondott férfiakon?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, hogy a legtöbb férfinak azért nem megy az ismerkedés, mert annyira előnytelen a külsejük, hogy a lányok még rájuk nézni sem hajlandó. Titeket kérdezlek uraim, ha lenne lehetőségeket egy ilyen plasztikára, ami eltüntetné a külsővel adott hátrányokat, akkor jobban menne nektek a párkeresés?
2016. jún. 2. 15:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
32%
Velem még nem volt ilyen, hogy a szemembe mondtak volna ilyeneket, de hallottam már, hogy más nőre mondják a hátuk mögött, elképzelhető, hogy rólam is mondtak már ilyet. Egy eset kamaszkoromból, 12 évesen az volt a fiúk baja velem, mert szőrös volt a hónaljam. 12 évesen. Ezeknek a fiúknak meg lehet soha életükben semmit nem kell borotválniuk, ha nem akarják. Ezzel szemben tőlünk elvárás a mindig babasima bőr, mindenhol. Látod, már 12 évesen is. Na mindegy.
2016. jún. 2. 17:38
 32/44 anonim ***** válasza:
32%

Ja, azt kifelejtettem, hogy a legkisebb húgom 11 éves, és a fiúk azért cikizik, mert állítólag bajsza van, holott csak akkora a "szőr/pihe" a szája fölött, mint minden más lánynak. Meg azért is cikizték már, hogy vékony.

Mindenkit tudnak kritizálni valamiért, akik kritizálnak. Mindenkit, férfit, nőt, alacsonyat, magasat, kövéret, vékonyat, szőröset, szőrtelent.

2016. jún. 2. 17:41
 33/44 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és a vita ellenére ha megengeditek a kérdésre válaszolnék saját véleményből tapasztalatból.

Én nem rondának találom magam hanem előnytelennek. Amilyen most vagyok nem fog szóbaállni velem senki.

Én jelenleg 10-es skálán 4-re sorolnám be maximum magam, de ha foglalkoznék a személyiségemmel a külsőmmel, igényesebb lennék akkor szerintem akár 8-at is elérhetnék vagyis remélem.

Sajnos most.magamnak sem felelek meg de elkezdtem, ha lassan is de elkezdtem, hogy haladjak fölfelé. (ezért pl.szeretnék majd tanácsot is kérni a Gyk lakóitól, hogy hogy lehetnék jobb).

Most nincs kisugárzásom nincs stílusom egy nagy szürke ember vagyok a tömegből és mivel nincs pozitív visszajelzés ezért rondának tartja magát az ember. Pedig nekem 90+% -ban a belsőm csúffít el. (úgyhogy nem plasztika kell hanem gondolkodásmód váltás.

2016. jún. 2. 17:51
 34/44 anonim ***** válasza:

33-as

Én is férfi vagyok és én is 4-esnek gondolom magam, de nincs ezzel bajom, de végképp nem gondolom, hogy 8-as valaha is lehetnék.

A 4-es megfelel a standard normál eloszlás középső részének, a kiugró görbéhez tartozik.

Ha viszont itt kérnék tanácsokat, hogy hogyan legyek "jobb pasi", hát mindjárt jóval kevesebb lennék.

Nézz meg egy újságot, klipet és látni fogod, hogy hogyan kéne kinézned.

A belső értékeiden pedig nem tudom, hogy milyen módszerrel akarsz fejlődést elérni. Olvassál sokat, beszélgess emberekkel, de az adottságaid nagy része nem fog változni.

2016. jún. 2. 19:03
 35/44 anonim ***** válasza:
29%

31/32

Bocs, de te 11-12 éves fiúkról beszéltél itt. Egyszerűen nem releváns.

Mondj példát arra, amikor 20 vagy idősebb srácok bántottak.

Amúgy ja, egy kamasz lány már kb nő. Értem én, hogy még nem az, de ettől még komolyan kell venni az éppen kialakuló nemi identitását.

Ha egyszer lesz lányom, odafigyelek rá, hogy idejében megismerje a rá váró kihívásokat és meg tudjon barátkozni vele. Nem, ez nem azt jelenti, hogy azt ismételgetem csak, hogy fogadja el magát, mert ettől még a kortársai ki fogják nézni.

Ismerje csak meg a smink lényegét, hasznát és módszereit és pl a szőrtelenítést is.

Nekem is ekkortájt kezdett nőni a szakállam, meg kellett tanulnom borotválkozni.

Egyszer a Balatonnál, kb 20 éves lehettem, mikor megérkezett a strandra egy család.

Apa, anya, kisfiú(8év) és kislány(~13-14év).

A kislánynak csak egy bugyikát adtak, de te is tudod, hogy egy ilyen korú lánynak mellei vannak.

Ne tudd meg, hogy szegény kislány mit vöröslött ott, de valszeg a szülei ilyen régimódi hülyék voltak, akik szerint ő kb. ugyanaz, mintha 11-12 éves lenne még.

Ez baromság. A gyerekek felnőnek és fel kell készülniük a felnőtt kihívásokra, kötelességekre.

Egy lánytól elvárás, hogy szőrtelenítsen. A szőrtelenítést pedig nem adott korban kell kezdeni, hanem amikor a természet úgy dönt.

2016. jún. 2. 19:13
 36/44 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj, 12 évesen az ember még gyerek, és ezt elég sokáig nem tudtam feldolgozni, hogy emiatt bántottak. (Ja, nektek ott volt az, hogy megtanultok borotválkozni, nekünk meg az, hogy 10-11 évesen úgy ébredünk, hogy tiszta vér az egész lepedő, és nem értjük mi van, megijedünk, aztán szokjunk hozzá ahhoz, hogy a kedvenc bugyijaink mennek tönkre, csak mert még nem állt be, hogy mikor jön meg, és ez simán lehet suliban óra közben is - idő az, mire az ember lánya megszokja, hogy mindig legyen nála betét meg ami kell, mert ugye ez is nevetség tárgya, holott természetes dolog és úgy is kéne kezelni).

De lényegtelen, ha szerinted kötelező hogy egy nő mindig és mindenhol legyen szőrtelen, az minden, csak nem természetes. Persze, ez a divat meg minden, de ne haragudj, szerintem ez röhejes. Az ember lánya megcsinálja heti kétszer pl, télen hetente, de hogy naponta több órát ezzel csesszek el, meg a sminkeléssel? Nonszensz. Inkább akkor olvasom tovább a megkezdett könyvemet, annak legalább értelme is van, jól érzem magam közben. Nem társadalmi elvárásoknak felelek meg kényszerszerűen. A sminkelés meg nagyon nem alap, és szerintem nem is kéne annak tekinteni, mert teljesen természetellenes, hogy mindenféle hülyeséget kenünk az arcunkra, amitől az csak csúnyább lesz idővel. Csak azért, hogy a másik nemnek megfeleljünk, még csak nem is azért, hogy magunknak tetszünk.

A strandosban igazad van, de a lány is tud szólni a szüleinek, hogy mi van, és tud is magának venni egy bikinit. Ilyen szülők meg sajnos mindig lesznek.

Ha egy lánytól szerinted elvárás, hogy mindig szőrtelen legyen, mindig sminkeljen, mindig legyen gyönyörű, csak hogy a férfiaknak megfeleljen - akkor ez már semmiség ahhoz, hogy az ilyen nő simán elutasítsa azt, aki meg az ő elvárásainak nem felel meg. Gondolom te is csak és kizárólag ilyen nőkhöz közeledtél, hiszen nálad ez az alap. Csak ők meg nyilván nagyobb rétegből "válogathatnak", többen megkörnyékezik őket, így a számukra megfelelőbbet fogják választani. Ha nektek férfiaknak lehetnek ilyen elvárásaitok, akkor a nőknek is hadd lehessenek már.

Lényeg a lényeg, így is megtaláltad a párod, éljetek boldogan.

2016. jún. 2. 19:29
 37/44 anonim ***** válasza:
29%

Eléggé értesz a kettősmércéhez. Ha egy 12 éves gyerek még "gyereke" és te emiatt a lelkedre veszed a történteket, akkor azok a srácok, akik beszólogattak, miért nem lehetnek csa "gyerekek", akik nem tudják, hogy mit tesznek?

A menstruáció dolgával meg úgy kapálóztál, mintha az valami átok volna, amivel a férfiak sújtanak.

Ez mind szülői felelősség. Ha lesz egy lányom, megtanítom rá, hogy ne szégyellje és beszélhet róla, mondja el nekem is. Nő lett, egészséges, ez természetes dolog.

Nos a szőrteleníts témájában lehet nem fogunk egyetérteni. Én nem szeretem a szőrös női lábakat és a hónaljkutya sem nőtt a szívemhez.

De persze lefogadom, ha valaki így tetszik magának. Nekem nem fog, de őszintén nem érzem ezt olyan brutális és a nők számára elfogadhatatlan és indokolatlan igénynek, de megérhet egy külön kérdést amúgy.

A sminkről szeretnéd beállítani, hogy de facto másfél órás művelet. Egy alkalmi smink talán, de sztem te is tudod, hogy ha csak a szemeidet és a szádat kiemeled, az kb már kész is. Nem kell minden bárhibát elfedni, csak kulturált kiemelést csinálni oda, ahol az kell.

Ha te mondjuk sokat bulizol, nem alszol alkoholizálsz és dohányzol, meglehet csúnyább lesz a bőröd, karikás a szemed,stb. és akkor valóban több idő lehet, hogy "emberi formát" ölts, nem értek hozzá, de alapból nem kell dívának festeni magad. Ezzel érvelni baromság.

A strandos esetben semmi kétségem afelől, hogy a lánynak nem sok szava lehetett otthon. Sztem ennél jóval súlyosabb gondok vártak rá később...

Az utolsó mondatod a lényeg. Igen, a lányok meg is válogatják, hogy kivel akarnának bármit és igen, engem ki is szórtak rendre.

Az viszont fura számomra, hogy nem csak akkor szórtak ki, amikor tip-top néztek ki, hanem a legslamposabb pillanataikban is.

Na de mindegy már, mert igazad van. Jól elvagyok a barátnőmmel(aki amúgy rendszeresen sminkel és szőrtelenít, csinosan is öltözködik előttem mindig).

2016. jún. 2. 19:52
 38/44 anonim ***** válasza:
71%

33-as vagyok. Az odáig rendben, hogy minimum dolgokat lehet változtatni de pl. Én nem vagyok férias vékony vagyok. Ha híznék és izmosodnék az kapásból saját.mércémen 5-re helyezne. Stílus váltás, beszédkézség személyiség jegyek jobbá tétele megint +1.

Egzisztencia kialakítása, környezet anyagi háttér +1. Ez idáig 7.

És 8-ra akkor tenném, hogy ha ezeket mind tartani és fejleszteni tudom én így értettem a saját pont rendszerem.

2016. jún. 2. 20:57
 39/44 anonim ***** válasza:
71%

Biztos hallottál arról, ami nemrég történt. Egy srác megerőszakolt részegen egy lányt, aztán váltig állította, hogy ő nem emlékszik. Ez pont ugyanaz, csak kicsiben. A fiúk igenis tudatában voltak annak, hogy bántanak, nekem pedig ne haragudj, de kutya kötelességem nem volt még gyerekként borotválnom a hónaljamat, én úgy gondolom, hogy ebben a korban ennél fontosabb dolgok is vannak. Szerintem nem lehet arra fogni, hogy a fiúk nem tudták, mit csinálnak. Nekik ez ártalmatlan, de előbbi esetben élete végéig trauma a nőnek, az én esetemben "csak" hónapokig/évekig volt az. De nem poén.

A menstruáció nyilván nem a fiúk hibája, csak azért érezd a kettő közt a különbséget. Az viszont a fiúk hibája, ha cikiznek azért, mert kivettél egy betétet a táskádból és pont meglátták. Természetesen szüleimmel én is meg tudtam beszélni a dolgot, egyedül az iskolában a fiúk okoztak problémát ezzel kapcsolatban.

Nekem nem magával a szőrtelenítéssel van bajom, szívesen megcsinálom, jobban is érzem magam így - hanem azzal, hogy ez egy elvárás. Hogy enélkül nem tekintenek nőnek. Érted mire gondolok?

A sminkelésről annyit, hogy igen, aki már tapasztalt sminkes, az összerittyenti negyed óra alatt. Aki nem, az meg bajlódik vele sok időt, és végül törli le, mert elkésik suliból/melóból. Ez most személyes lesz, de nekem gyenge mindkét szemem, szemüveggel is olyan, mintha csak az egyikkel néznék (persze ugyanúgy mozog a másik is, nem vagyok kancsal) - szemöldököt kiszedni is tovább tart így hogy nem látom rendesen, sminkelésnél is tök más lesz a két szemem. Pláne, hogy sminkelni szemüvegben nem lehet, de ha leveszem, nem látok még annyit se. (Persze, kontaktlencse, tervben van már, mielőtt ezzel jössz.) Azt is hallottam már lányoktól, hogy azért nem szeretik a sminket, mert úgy érzik, ez egy álarc, ezek nem ők, és ha már valakinek megtetszenek, akkor a maguk természetességében tetsszenek meg az illetőnek, ne egy maszk alatt. Én ezt is meg tudom érteni.

Amúgy egy ellentmondást én is felfedeztem a mondanivalódban. Azt fejtegeted, hogy elég csak kiemelni a szemet és a szájat, aztán pedig, hogy "slamposabb" lányok is elküldtek. Ki számít így slamposnak? Aki egyáltalán nem sminkel? Mert én ápoltnak tartom magam, figyelek hogy jó illatom legyen, rendszeresen mosok hajat, alkatomhoz illően, csinosan öltözködöm. De mivel nem sminkelek, valószínűleg én is slampos vagyok. :D

Slampos pillanatában is joga van eldönteni egy lánynak, hogy meg szeretne-e ismerni téged, vagy sem. Engem is utasított már vissza olyan srác, akit az egész suli nyominak tartott, még egy elég otromba gúnyneve is volt és mindenki úgy hívta. Aztán másfél évre rá összejött egy nálam igénytelenebb, csúnyácskább lánnyal. Most ezen fel kéne háborodnom, hogy megvolt a joga, hogy mást válasszon helyettem? (Egyébként az a srác se volt 180 cm, szerintem még 175 sem, de ez lényegtelen most, nála alacsonyabb srácok is tetszettek már, soha nem ezen múlt.)

2016. jún. 2. 21:14
 40/44 anonim ***** válasza:
Nekem a manboobom miatt nem megy és azért van komplexusom. Ha ez eltűnne, akkor nem lenne baj (mert ugye érdekes módon barátnak jó vagyok így is).
2016. jún. 2. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!