Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az utóbbi időben emberiszonyom?
Figyelt kérdés
Egyre rosszabb a helyzet sajnos. Egyedül a családommal érzem jól magamat, de senki mást nem bírok elviselni. A barátaimmal se nagyon beszélek mostanában, bár alapból is alig van, pasi az lenne, de egy kapcsolat se menne most nekem. Valahogy nem vágyom társaságra egyáltalán, csak egyedül akarok lenni, és már előre stresszelek, ha emberek közé kell mennem, alig várom, hogy végre hazaérjek.
Azt hiszem, ez egy védekező mechanizmus lehet, mert az utóbbi hónapokban rengeteg rossz dolog történt, amik nagyon megviseltek. Orvoshoz kéne mennem? Egyébként nem vagyok depressziós, jól érzem így magamat, de ez nem valami normális.
20L
2016. jún. 2. 01:42
1/3 anonim válasza:
Örülj neki,hogy csak most érzed,én egész életemben ezt éreztem.20/L
bocs,de nem tudom mitől van
2/3 anonim válasza:
Még nem vagy depressziós, de ha szorongsz az emberek társaságában akkor kezd kialakulni, vagy már kialakult nálad egyfajta szociális fóbia. Egy pszichológus nem ártana, mert később jöhet mellé egy kis depresszió is, a magány miatt (amit most még nem érzel persze)...
3/3 anonim válasza:
Az "emberiszony" a harag egy valtozata, ami azt jelzi hogy valamit nagyon igyekszel elkerulni. Gondold at hogy mi az es tisztabban fogsz latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!