Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az utóbbi időben a 19-24 éves fiúk csak a szexet akarják és kapcsolatot nem igazán akarnak? 19/L
Én a tartós kapcsolatnak örülnék, csak kellene hozzá egy ideális társ is, akivel megvan a közös vonzalom belső és külső terén.
Na meg jó lenne lelki társra találni egymásban :)
23/F
Persze vannak kivételek, én is az vagyok, bár más elvárásoknak biztosan nem felelnék meg.
20/f
Mert csak azokat veszitek észre,akik ezt akarják,ilyen egyszerű.Na most ha belegondoltok,egy jóképű,izmos,bunkó gyereknek aki után 100 nő fut egyszerre,miért kellene leállnia eggyel?
Őket aztán nem érdeklik ilyen dolgok...
DE ha egy átlagos kinézetű srácot is észrevennétek végre,aki még értelmes is,csak nem tökéletes testű, akkor találnátok olyat aki kapcsolatot szeretne tőletek,és megbecsülne.
Nem túl nehéz...
24/F
Miért a fiatalságnak mi a lényege, ha nem a szex? Én nem találkoztam még olyan pasassal, aki a szexen kívül mást is akart volna a nőktől ebben a korban, kivéve azokat az eseteket, amikor a pacák nem volt valami népszerű a lányok körében és boldogan lekötötte volna magát egy nő mellett, mert azt gondolta, hogy megütötte a főnyereményt, ha szóba állt vele egy csinos lány.
Szép mese, csak nem a profik körében, akik az egyik nőt leteszik, a másikat meg felveszik. Ott teljesen normális, és természetes, hogy nőkkel mutatkoznak, nincs benne semmi különleges. Kamaszkoromban több ilyen is fickót ismertem, ők láttak el tanácsokkal. Egy ilyen pasi lekötni magát csak akkor fogja, ha már kiszórakozta magát.
Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor nézz szét a lányok körében sikertelen pasik közt, vagyok azoknál, akik túlzottan romantikusak vagy vallásosok. Azok biztos lekötik magukat veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!