Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha az utóbbi 1 évben kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az utóbbi 1 évben kb 10 lánnyal próbáltam ismerkedni de sikertelenül?

Figyelt kérdés
Attól tartok hogy ha egy lány kérdez ilyesmikről akkor azt gondolhatja hogy egy szerencsétlenség vagyok vagy pedig mindenkit ellökök magamtól.
2015. nov. 3. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Az a gáz, hogy én egynél sem próbálkoztam az utóbbi két évben.
2015. nov. 3. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
10 az semmi, annyian átlagos külsővel is elhajtanak. De azért a további jelölteknek jobb, ha erről nem számolsz be.
2015. nov. 3. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint olyasmiről hogy hány lánynál próbálkoztál eddig? Nem fogják. Ha mégis, mond hogy 10-nél, de mind őt ajánlotta. ;)
2015. nov. 3. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan arról hogy hány lánnynál próbálkoztam hanem úgy általánosságban lányokról. Barátnőm régen nem volt, arról kár is beszélni.
2015. nov. 3. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

10?

1 hét alatt megyek oda 10 ismeretlen, nekem tetsző lányhoz ismerkedni, akár buliban, akár a suliban, akár az utcán, buszon, boltban, plázában, stb.

Szerintem túl kevés nőnél próbálkozol.

Nekem 20-ból 1 lány aki nem utasít el, de évi 10-15 lánnyal szexelek mellé. Miért? Azért, mert rohadt sok lánynál próbálkozom. Évi szintén talán 100-200-nál is.

2015. nov. 3. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
de az a 10 olyan tíz akikkel konkrétan megbeszéltem egy találkozót és volt akivel fél órát dumáltam, volt akivel 2-3at és talán 1 vkivel volt egész délutános program.
2015. nov. 3. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
hetente próbálj be ennyit és akkor össze fog jönni! nagy számok törvénye!
2015. nov. 3. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem fog egy lány ilyet kérdezni tőled :D

az mondjuk kicsit sértő, ha valaki elkezdi ecsetelni, hogy sok lánynál próbálkozott, de kevesen viszonozták, valahogy mintha ez arról a lányról is elmondana valakit, akivel éppen ismerkedsz

nem kell belemenni és kész

(vagy kedvenc szöveg "egy úriember nem beszél erről")

2015. nov. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!