Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon kegyetlenül leépült az éjszakai élet az utóbbi pár évben, hogy bírjátok ezt átvészelni?
Ne is mond... Pacha,Hyperspace,Klub Korona (Kecel),Events Hall...Home Club,csak Home-ban nem jártam a felsoroltak közül.
Évek óta abbahagytam a bulizást, bár tervezem,Siófokra még egyszer lemegyek, mind közül talán a Flört volt a legfeelingesebb,legalább azt még nem zárták be.
Nehezen,pedig én Rocker vagyok.
De amúgy tényleg sok jó hely bezárt.
Iszok is tovább... Rock N Roll.
Helyek ahol voltam és megszűntek:
Komplett Hajógyári, West Balkán, Bank/Retrofon, Moulin Rouge, Dreamhall, Bahnhof, Dexion, Columbus, Helka, Other, Tőzsde, C4, Beach Party Café, Bob Café, az utolsó 5 év egyenlege. Csak amire rálátok persze..
Katasztrófa, álmomban nem gondoltam volna.
Kedves progresszív utazó!
El kell keserítselek. Én idén augusztusban jártam a barátnőimmel a Flörtben, és kb. 5 perc után távoztunk is onnan. Az átlag életkor maximum 16 volt, és még ígyis tök üres volt a hely. Nagy reményeket fűztünk hozzá, de hatalmas csalódás volt.
Slussz poén, hogy 2500 volt a beugró, majd miután közöltük a biztonságival, hogy mégse megyünk be, akkor beengedett ingyen. :D
Gondolhatod mekkora menő a hely manapság...
Total Metal klub is bezárt,PECSA-Petőfi Csarnok is bezárt és még sok más jó hely is.
Pedig ott voltak jó zúzós koncertek. :D
Rocktogon meg nagyon drága hely lett...
Én jó 10 éve voltam ott, még az átépítés előtt,nem ma volt.
Nézegettem a műsort nyár végén, és nem nagyon láttam érdekeset.
Egy nagyobb névre biztosan megtelik a hely, lehet ti egy szimpla hétvégén voltatok.
Ha telt ház van,a hangulat odabax, ebben légy biztos ;)
Nem tudom,lehet a karácsonyi bulira fogunk lenézni,de még az se biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!