Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel/férfival, akinek a macskák vagy a kutyák jelentik az élet értelmét?
nem, mert a macska/kutya a párkapcsolatnál is fontosabb lenne neki...ha még nem beteges szint, csak szereti az állatokat az nem gond, de ha már az "élete értelme" az igen...
22F
Hát ha az élet értelmét nem is de dobogós helyen vannak ott akkor igen! :D
Én is így vagyok, mondjuk inkább kutyás vagyok a mint macskás de attól...Össze!!! (tapasztalat)
Én is kutyás vagyok, de vannak, akik már nagyon extrém mértékben művelik ezt.
És van, aki már egy szál szőrtől is rosszul van.
Ha ilyen kutyakiképző valaki lenne, biztos nem, egyszer találkoztam ilyennel, és úgy tudott rikácsolni, hogy megsüketültem tőle néha.
Ha mindenből kiábrándult, pesszimista emberről van szó, akkor nem. Nem értem, miért tett ilyen kijelentést?
Nekem is van cicám, imádom a macskákat, de azért nem mondom azt, hogy ő az élet egyetlen értelme. De az igaz, hogy fontos része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!