Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha az élet nem nekem való? L/23

Figyelt kérdés
Sosem tudtam magamat elfogadtatni sem barátként, sem "párkapcsolatban". Kevés ideig maradtak meg a "barátságaim" és a fiúk is ott hagytak akikkel randiztam. Ebből ki lehet következtetni hogy még nincs szexuális tapasztalatom sem. Egész életem során csak egy csupa szerencsétlenség vagyok. Viselkedhetek akárhogy akárkivel még se kellek senkinek, nem kíváncsiak rám. Pedig próbálkoztam számtalan alkalommal, hogy egy emberrel tartós kapcsolatot hozzak létre, de még sosem jött össze. Olyan rossz látnom hogy velem egyidősök boldog, évek óta tartó párkapcsolatban élnek, míg én egyedül vagyok. Most attól mert lefoglalom magam, attól még az eszembe vannak ezek a dolgok.
2015. szept. 20. 15:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hasonló emberekkel kellene barátkoznod. Én is ezt gondoltam magamról pár éve. Van az a csalódásmennyiség, ami után megtanulod leszarni az egészet. Mindenki életének van valami értelme, csak még nem jöttél rá. Majd valaki rávezet. (F)
2015. szept. 20. 15:34
 2/20 anonim ***** válasza:
Dolgozol valamit?
2015. szept. 20. 15:38
 3/20 anonim ***** válasza:
nekem sincs senkim,de megszoktam
2015. szept. 20. 15:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerkedj tovább, de egyiket se vedd túlságosan komolyan, csak akkor, ha látod, hogy kölcsönös a dolog, így esélyt adsz a dolgoknak, de mégsem ér akkora csalódás, ha nem sikerült.

Amúgy szívesen ismerkedek neten, abban még nincs semmi. Neked is ezt ajánlom! :P

Ha gondolod, akár írhatsz is!

24/F

2015. szept. 20. 15:43
 5/20 anonim ***** válasza:

Amikor már minden kötél szakad, érdemes akasztani csak....

Menj el pszichológushoz! Megéri....

2015. szept. 20. 15:44
 6/20 A kérdező kommentje:
Most azért mert pszichológushoz járnék, még nem érdeklem az embereket.
2015. szept. 20. 15:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz mi az oka annak, hogy barátaid sincsenek? Ezt kéne megtalálni, a dolgok miértjét, és akkor talán tudnál változtatni magadon. Ismerkedj, járj olyan társaságokba, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak. Ha valakit meg már ismersz egy ideje (akár barát, akár több), nyugodtan kérd ki a véleményét, én pl. tökre örülök, ha kritikát kapok, mert akkor tudom mi az amit rosszul csinálok.
2015. szept. 20. 15:59
 8/20 anonim ***** válasza:

Én is így érzem magam sokszor. Ha van kedved beszélgetni, írj. :)

23L

2015. szept. 20. 16:06
 9/20 anonim ***** válasza:
12%

Ha az elvárásaid az egekben vannak,ne csodálkozz.

De nem mondom,hogy úgy van,csak sejtem.

2015. szept. 20. 16:13
 10/20 anonim ***** válasza:
9es, micsoda sejtés :D bírom azokat, akik minden párkapcsolattalálási problámákkal küzdő csaj kérdéséhez beírják ezt.
2015. szept. 20. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!