Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha az élet nem nekem való? L/23

Figyelt kérdés
Sosem tudtam magamat elfogadtatni sem barátként, sem "párkapcsolatban". Kevés ideig maradtak meg a "barátságaim" és a fiúk is ott hagytak akikkel randiztam. Ebből ki lehet következtetni hogy még nincs szexuális tapasztalatom sem. Egész életem során csak egy csupa szerencsétlenség vagyok. Viselkedhetek akárhogy akárkivel még se kellek senkinek, nem kíváncsiak rám. Pedig próbálkoztam számtalan alkalommal, hogy egy emberrel tartós kapcsolatot hozzak létre, de még sosem jött össze. Olyan rossz látnom hogy velem egyidősök boldog, évek óta tartó párkapcsolatban élnek, míg én egyedül vagyok. Most attól mert lefoglalom magam, attól még az eszembe vannak ezek a dolgok.
2015. szept. 20. 15:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bírom azokat,akik nem ismer be,hogy ez egy igenis valós gond általában a nőknél.

2015. szept. 20. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Te mit gondolsz, mi lehet veled a gond?

Értem itt azt, h csúnyának látod magad, nincs önbizalmad, túlságosan otthonülős vagy, félénk vagy, csendes vagy?

Kíváncsi vagyok a saját véleményedre!

2015. szept. 20. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:
9-es és 10-es, az itt leírtakból tényleg nem tudhatjuk, mi lehet a gond a kérdezővel. Saját maga elfogadásának nehézségéről ír, ezért azt gondolom, nem az a gond, hogy válogatós. Ez egy tipp. Más, amikor valakinek lenne kivel összejönnie, de nem akar valamiért, mert nem őt képzeli el.
2015. szept. 20. 16:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Előbb fogadd el te magad, aztán majd lesznek barátaid és lesz esélyed párkapcsolatra is. Amíg te nem vagy rendben önmagaddal, addig csak helyben toporogsz.
2015. szept. 20. 16:47
 15/20 opened paradise ***** válasza:
Nem feltétlenül benned van a hiba. Lehetsz te a legtökéletesebb,ha a másik nem vevő egy normális kapcsolatra.
2015. szept. 20. 17:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok én is. :/

24F

2015. szept. 20. 17:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Szeretnél beszélni róla?
2015. szept. 20. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Kezdetnek hagyd abba az oldalon történő szüntelen panaszkodást. Hidd el, embereknek vannak ám ennél nagyobb gondjaik is. Tegyél magadért, ne csak rinyálj. Ismerkedj meg emberekkel.
2015. szept. 20. 18:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan érzem magam (ugyanennyi idős lány vagyok).

Évek óta tartó haveri kapcsolataim vannak, de váltakozik, hogy épp kivel szorosabb a kapcsolat, szóval hosszan tartó igaz barátságom nekem sincs.

Pár év alatt úgy látszik, sikerült eljutnom arra a szintre, hogy nemcsak magamat tartom hibásnak.

Szerintem az emberek felületesek és önzőek valahol, legalábbis nagy részük. Én is sajnos.

Például ha az ember megkérdezni, mi a gondjuk, mondják és mondják, de sokszor nem kérdeznek vissza, vagy ha igen, csak két mondat erejéig érdekled őket.

Mások tele vannak programmal...

Ha egyetem mellett találnak egy jó diákmunkát, hétvégén meg a messzebb lakó párjukkal vannak, akkor az embernek barátnőként esélye sincs... Aztán amikor találkozik vele az ember, akkor őszinte a másikhoz mind a két fél, érződik, hogy barátság van, de milyen... (Jó, mondjuk én se tudom mit tennék az ő helyében).

Vagy van, aki párt talál, és onnantól hanyagolja minden barátját, diákmunka se kell hozzá (ez egy fiú haverom).

Szóval sok embernél időhiány, másoknál az emberi rossz tulajdonságok: felületesség, önzőség.

Nagyon sok ember magányosnak érzi magát, unatkozik, azért barátkozik, lelki szemetesláda kell neki. Sajnos akármilyen csúnyán hangzik, így van, és én se mindig vagyok kivétel. :(

Pártalálás meg...

Én nem tudom, bennem mi változott.

Az évek során próbáltam változni, ami érdekelt, kipróbálni, hobbikkal foglalkozni, sportolgatni. Pozitívabb is lettem időről-időre, jobban bíztam az emberekben.

Aztán az elmúlt fél évben két fiú is udvarolt, az egyikkel össze is jöttünk.

Előtte hosszú ideig semmi.

Biztos változott a kisugárzásom.

Neked is fog!

Legyél pozitív, nyitott, húzd ki magad, legyen hobbid, legyen, ami leköt!

2015. szept. 20. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia! En mint ferfi nekem is voltak/vannak hasonlo helyzeteim/problemaim. Az utobbi idoben sikerult tultennem magam ezeken, de meg nem az igazi. Ha gondolod beszelgethetunk rola tobbet, irj!

20)F

2015. szept. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!