Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha az élet nem nekem való? L/23
Bírom azokat,akik nem ismer be,hogy ez egy igenis valós gond általában a nőknél.
Te mit gondolsz, mi lehet veled a gond?
Értem itt azt, h csúnyának látod magad, nincs önbizalmad, túlságosan otthonülős vagy, félénk vagy, csendes vagy?
Kíváncsi vagyok a saját véleményedre!
Ugyan így vagyok én is. :/
24F
Én is hasonlóan érzem magam (ugyanennyi idős lány vagyok).
Évek óta tartó haveri kapcsolataim vannak, de váltakozik, hogy épp kivel szorosabb a kapcsolat, szóval hosszan tartó igaz barátságom nekem sincs.
Pár év alatt úgy látszik, sikerült eljutnom arra a szintre, hogy nemcsak magamat tartom hibásnak.
Szerintem az emberek felületesek és önzőek valahol, legalábbis nagy részük. Én is sajnos.
Például ha az ember megkérdezni, mi a gondjuk, mondják és mondják, de sokszor nem kérdeznek vissza, vagy ha igen, csak két mondat erejéig érdekled őket.
Mások tele vannak programmal...
Ha egyetem mellett találnak egy jó diákmunkát, hétvégén meg a messzebb lakó párjukkal vannak, akkor az embernek barátnőként esélye sincs... Aztán amikor találkozik vele az ember, akkor őszinte a másikhoz mind a két fél, érződik, hogy barátság van, de milyen... (Jó, mondjuk én se tudom mit tennék az ő helyében).
Vagy van, aki párt talál, és onnantól hanyagolja minden barátját, diákmunka se kell hozzá (ez egy fiú haverom).
Szóval sok embernél időhiány, másoknál az emberi rossz tulajdonságok: felületesség, önzőség.
Nagyon sok ember magányosnak érzi magát, unatkozik, azért barátkozik, lelki szemetesláda kell neki. Sajnos akármilyen csúnyán hangzik, így van, és én se mindig vagyok kivétel. :(
Pártalálás meg...
Én nem tudom, bennem mi változott.
Az évek során próbáltam változni, ami érdekelt, kipróbálni, hobbikkal foglalkozni, sportolgatni. Pozitívabb is lettem időről-időre, jobban bíztam az emberekben.
Aztán az elmúlt fél évben két fiú is udvarolt, az egyikkel össze is jöttünk.
Előtte hosszú ideig semmi.
Biztos változott a kisugárzásom.
Neked is fog!
Legyél pozitív, nyitott, húzd ki magad, legyen hobbid, legyen, ami leköt!
Szia! En mint ferfi nekem is voltak/vannak hasonlo helyzeteim/problemaim. Az utobbi idoben sikerult tultennem magam ezeken, de meg nem az igazi. Ha gondolod beszelgethetunk rola tobbet, irj!
20)F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!