Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire igazságtalan velem az élet?

Figyelt kérdés

25 éves leszek de eddig még csak 1 barátnőm volt és ő se sokáig. Nincs szerencsém a csajoknál... találkoztam már kb 15 lánnyal és egynek se kellettem, van aki hitegetett hogy még találkozunk aztán semmi. Van aki helyből elutasít. Másnak ennyi idősen több éves kapcsolata van nekem meg semmi.

Tetszek valakinek de ő meg 10 évvel fiatalabb nálam...

Nehezíti a dolgot hogy se pénzem, nem is nézek ki jól, vékony vagyok, szemüveges...

Még ha össze is jönnék valakivel akkor hátrányom lenne abból hogy tapasztalatlan vagyok. Egy 20-22 éves lánynak nem kezdő kell.

2015. szept. 22. 22:40
1 2
 1/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
57%
Van akivel még ettől sokkal igazságtalanabb az élet. Ezen még lehet dolgozni. Pénzt lehet keresni, csak ügyesnek kell lenned hozzá, onnantól meg lehet tupírozni a külsődet. Aztán már csak órbálkoznod kell tovább.
2015. szept. 22. 22:44
 2/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
próbálkoznod* xd
2015. szept. 22. 22:44
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
Vígasztaljon az a tudat, hogy 10-15 év múlva te a csúcsn leszel férfierő, kisugárzás, megjelenés, szexuális kultúrát, nőkkel való bánásmódot tekintve, míg azok a lányok, akiknek nem vagy elég most, addigra már kiégve, társtalanul, céltalanul a macskájuk mormogása mellett fogják szürcsölni a teáscsészét lakásukban. Az idő mindig a férfinak dolgozik. :)
2015. szept. 22. 22:45
 4/17 anonim ***** válasza:

Amikor kiszúrtam ezt a kérdést a többi között, megjegyeztem magamban: "Mennyibe, hogy ezt egy pasi írta ki"

ÉS TÉNYLEG! :D

Am ne búsulj kérdező, #3nak van igaza; 10 év múlva, (mikor a mostani 22 éves csajoknak már családjuk, meg gyerekük lesz) jó esélyed lesz a jövőbeli fiatal lányoknál! :)

Kitartás..

2015. szept. 22. 23:53
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

"Am ne búsulj kérdező, #3nak van igaza; 10 év múlva, (mikor a mostani 22 éves csajoknak már családjuk, meg gyerekük lesz) jó esélyed lesz a jövőbeli fiatal lányoknál! :)"

Ja csak éppen nem minden férfi akar, 35 évesen is úgy viselkedni, mint egy éretlen hülyegyerek és fűvel-fával kefélni. Én egy cipőben járok a kérdezővel, még pénzem is van, de a nők szemében nem vagyok ember... Én 30 éves koromra családot szerettem volna, gyerekeket és mindent megtettem ezért, jó állás, előremutató karrier, de cseszhetem. Vagy legyél milliomos, vagy legyél utolsó tapló, úgy tűnik ez kell a mai nőknek.

2015. szept. 23. 01:13
 6/17 anonim ***** válasza:

#5: miért csak nekem címzed a mondandód, #3 pont ugyanazt írta, ami téged rosszul érintett - hogy kb 35 éves korodtól mehetsz kedvedre csajozni.

Talán azzal léptem át a határt, hogy nem azt írtam, hogy azok a nők a kutyának se fognak kelleni?

2015. szept. 23. 02:07
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Én 22 éves vagyok, vékony, szemüveges, külsőre átlagos...

Pénzem ugyan van, de ezt annak köszönhetem, hogy a csajozás helyett a tanulásra koncentráltam (nem is akartam párkapcsolatot!)...

Velem az élet nem volt igazságtalan...én lelkileg nagyon meginogtam tini koromban, viszont "tanulásba fojtottam a bánatom" aminek meg lett az eredménye...

22 évesen, 2 éve dolgozok (már nem minimálbérért), 3 szakmám van, MÁR 1 éve van barátnőm, félretett pénzem...

Amikor depressziós voltam tudod mim volt?

3 szakma, munkahely, pár barát, támogató család, jó lehetőségek...

És ebből tudod én mit láttam?

Nincs barátnőm

Nem érdekeltem az elért sikereket, mert másra vágytam...

Biztos neked is vannak jó dolgok az életedben, csak nem veszed észre...ebben a helyzetben nem is könnyű értékelni amikor számodra értéktelen minden...

HA barátnőt akarsz akkor tegyél érte! Akár már az elutasításokból rá is jöhettél mi a gond...

Lehet igénytelen vagy, vagy előnytelen a külsőd, vagy a stílusod nem megfelelő, talán csak a kisugárzásod ami taszítja a lányokat...

Változtass olyan irányba ami neked is jó, vagy ha szerinted minden jó akkor próbálkozz így tovább! Mondjuk a fiatal lánytól is megtudhatod mi az ami előnyös rajtad...

22F

2015. szept. 23. 10:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Én meg 29 vagyok, és nem volt még egy nyavalyás randim sem! Pedig rengeteg lánynál kezdeményeztem. És tudod miért? Mert alacsony vagyok és ocsmány az arcom. Mindkettő olyan tulajdonság, amin nem lehet változtatni.
2015. szept. 23. 17:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Alig vannak jó dolgok az életben. Én abban lelem az örömöm hogy vettem egy autót. Igaz hogy szinte nem is használom de ez volt az egyik vágyam, még ha nem is drága autó.
2015. szept. 24. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem sincs szerencsém a nőkkel, 26 vagyok. Épp ma meséltem egy lánynak hogy a lányok 4 csoportba sorolhatóak:

1. ha kedves vagy hozzájuk, akkor ez a tábor azt vallja hogy lyukra mész és game over

2. ha bunkó vagy akkor húzzál már innen ki kiváncsi a bunkó pofádra és game over

3. ha egymagadban elvagy és biztonságos távolságból nézed a csajokat akkor ez a faszi egy magánakvaló kis majom és game over

4. ha stílusos vagy, teszel a csajozásért, fair play-t játszol, akkor meg hát semmi gond, mert:

A) túl kicsi vagy

B) túl kisfiús kinézetű

C) nem vagy a csaj esete

D) túl messze laksz tőle

E) nem szereti a zenét amit te hallgatsz xD

F) okoskodó, idegesítő, fontoskodó majom vagy

Végeredmény: esélytelen.

2015. okt. 14. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!