Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire igazságtalan velem az élet?

Figyelt kérdés

25 éves leszek de eddig még csak 1 barátnőm volt és ő se sokáig. Nincs szerencsém a csajoknál... találkoztam már kb 15 lánnyal és egynek se kellettem, van aki hitegetett hogy még találkozunk aztán semmi. Van aki helyből elutasít. Másnak ennyi idősen több éves kapcsolata van nekem meg semmi.

Tetszek valakinek de ő meg 10 évvel fiatalabb nálam...

Nehezíti a dolgot hogy se pénzem, nem is nézek ki jól, vékony vagyok, szemüveges...

Még ha össze is jönnék valakivel akkor hátrányom lenne abból hogy tapasztalatlan vagyok. Egy 20-22 éves lánynak nem kezdő kell.

2015. szept. 22. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3-as, vagy boldogan fognak élni családjukkal :)
2015. okt. 14. 16:51
 12/17 anonim válasza:
Egymást licitáljátok ,hogy kinek nagyobb a baja?Milyen rossz nektek? Egyetlen dolgot kell csupán figyelembe venni.Hogy ez most nem a vég! 25 vagy 35 még nem az a kor amikor mindenről le kell mondani.Nem kell pár kudarc miatt azt gondolni,hogy :senkinek! Nekik nem.Én hittem ,hogy egyszer el kell jönni a nagy szerelemnek.Két 9 éves kapcsolat után.És eljött!! 40 évesen.És tudod mi történt? Elvesztettem. És nekem semmi sincs. Úgyhogy szedd össze magad drága barátom és keress!!!Az élet van előtted!
2015. okt. 14. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Írod, hogy kb 15 lánnyal találkoztál, ugye hetente öreg? 23 vagyok, gazdag sem vagyok különös módon szerintem helyes sem, mégis hetente kb ennyi lány fogadja el a meghívásomat bármilyen programra. Mért nem vagyok még kapcsolatban? Mert nem akarok abban lenni. Nem keseregni kéne, hanem változtatni, és mindenhol lesni az alkalmat.
2015. okt. 14. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:

sajnálom,ezt adta a sors :(

elkell fogadni!

Sajnos én megtaláltam a barátomat,és végleg elveszítettem :(

bárcsak ne adta volna az élet,hogy megtaláljam :(

2015. okt. 15. 17:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindig lehet változás!
2015. nov. 2. 22:31
 16/17 A kérdező kommentje:

és mégis mitől lenne változás?

15 évesnek se kellenék és 25 évesnek se.

2015. nov. 3. 18:41
 17/17 anonim válasza:
Ne azt vedd alapul,hogy nem kellesz! Eddig ezek szerint olyan lányokkal találkoztál akik nem akartak.De semmi sem úgy működik,hogy mindíg minden jó! Hidd el ,hogy ha azon "görcsölsz",hogy nem kellesz akkor nem is fog menni.Nyugodjál le.Ne akarj megfelelni.És ne a visszautasítást fogadd el.Nem kell magadba fordulni.Ha semmi önbizalmad sincs mert vesztesnek tartod magad akkor ezt sugárzod is. Ne ingasson meg a visszautasítás.Csak előre nézz.És meg fog jönni!! Én tudom!! Elhiheted!
2015. nov. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!