Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt mondja, hogy az élet párkapcsolat nélkül is lehet teljes. Hogy?
Így néz ki egy napom: hajnalban kelek, 9-10 órát dolgozom, utána edzek, tanulok, mert közben egyetemre is járok, végül beesek az ágyba, alszom, repeat. Eközben senki nem szól hozzám egy szót sem (a munkám is magányos dolog), senkit nem érdekel, mi van velem.
Hétvégén tényleg van egy kis szabadidőm, de az akkor érne valamit, ha valakivel közösen tölthetném el. Szóval igazából így semmi öröm nincs az életemben, egy robot vagyok.
Ez egy párkapcsolattól sem változna. Amíg robotként éltem az életem, addig egyáltalán nem volt teljes, előbb időt kellett szakítanom magamra, megtalálnom a számomra fontos és élményt adó dolgokat az életben, és utána lett kapcsolatom!
A te életedbe nem is férne bele egy kapcsolat jelenleg. Előbb teljessé kellene tenned, hogy legyen mit megosztani valakivel. A jelenlegi életformádban nincs olyan, amit megoszthatnál mással!
ugyanúgy monoton lehet a párkapcsolattal is az életed...
barátok/barátnők esetleg?
munkatársak?
mármint közös időtöltésre hétvégén, nem feltétlen párkapcsolatra...
22F
"Én egyébként nem teszem függővé másoktól, mit kezdek a szabadidőmmel"
Pontosan erről van szó! Elég ostoba kifogás, hogy valaki azért nem tudja tartalmasan eltölteni a szabadidejét, mert nincs kivel! Amikor a párommal összejöttem, olyan hobbijai, időtöltései voltak, amikhez tudtam kapcsolódni, most már együtt űzzük. De így is van, hogy én nem érek rá valamiért, akkor nem siránkozik, hogy jaj, nincs mit csinálni, hanem egyedül is elfoglalja magát, ahogy én is. Nem függünk egymástól, de az együtt töltött időt igyekszünk tartalmasan hasznosítani, élményekkel megtölteni.
Lehet teljes így is,ahogy most élsz. Esetleg rájössz, hogy valami,valaki hiányzik. Pont ezért tetted fel a kérdést,mert foglalkoztat, hogy milyen lenne,ha nemcsak egyedül lennél...
Bár elég sűrűnek tűnnek a napjaid, szerintem simán beleférne egy kapcsolat.Mindenkinek arra van ideje,amire szeretné.
Minek élsz egy olyan életet, amit utálsz? Te keverted így a kártyáidat, nem az élet.
Minek jársz egyetemre 9-10 órás munkanapok mellett? Nem lenne értelmesebb kihagyni egy évet, gyűjteni elég pénzt és jövőre visszamenni? Azalatt az egy év alatt elvégezhetnél egy tanfolyamot, amivel egyrészt vállalhatóbb munkákat is végezhetnél, plusz a legközelebbi egyetemi jelentkezésnél még többletpontot is ad. Felteszem levelezőre jársz, megsúgom, hogy az a legnehezebb, ugyanis sűrítve kapod meg azt az anyagot, amit amúgy napok, vagy hetek alatt kapnál. Edzeni meg minek edzel minden nap? Bőven elég a heti 2-3 alkalom a sportos fizikum fenntartásához, erre én vagyok az elő példa, én kedden és csütörtökön járok kondizni és mégis egész jól nézek ki, arról nem is beszélve, hogy az edzőteremben is lehet ismerkedni, mondjuk nekem eddig csak egyszer jött össze, de az is valami. Lényeg a lényeg, rengeteg időt felszabadíthatnál, ha nem vállalnád túl magad és be tudnád osztani rendesen az idődet. Most gondolom az a rész következik, hogy leírsz vagy egy tucat kifogást, hogy ez meg az miért nem lehetséges. Na látod emiatt tartasz ott ahol, mert eleve nem is akarsz változni. Ha nem vagy kellően motivált, akkor már elnézést, de ßaszhatod, mert elhivatottság nélkül csak stagnálni fogsz és saját magadat fojtod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!