Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a facebook az utóbbi egy két évben a szexéhesek gyüjtőhelye?
Gondolom, mert erre van igény. Én sem támogatom ezt. Nekem kifejezetten a szolid, nem-kihívó lányok tetszenek. De ezeknek a száma egyre csak csökken. Egyre több nő qrvul el és válik magamutogatóvá. Szeretném, ha nem így lenne. Én küzdök a rendszer ellen és remélem valahol akad még a világban egy olyan lány, aki utálja ezt és legalább azzal lázad ellene, hogy nem válik ilyenné
25F
Pont azok vannak fent ott is, mint akik körülvesznek a nagyvilágban.
Lassan ott tartunk, hogy kötelező lesz ku.rvának állni, persze ingyen, jótékonysági alapon.
A legtöbb pasi sikeresen elhiteti a buta nőkkel, hogy az a tuti, ha minél többen megdöngetik, minél több pasinak kell, annál jobb nő.
Aki évek óta egy pasival szexel, az meg nem hűséges, hanem szánalmas.
Mindezt azért, hogy ők is jussanak néha pu.ncihoz, mert ha több lenne az önérzetes nő, akiben annyi tartás van, hogy nem ül bele mindenbe, szűzen halnának meg.
A mai pasik hozzászoktak, hogy mindent azonnal megkapnak, nem kell küzdeni érte.
Az kell, amit tálcán kínálnak.
A sok ostoba liba meg hozza is a formát, és igyekszik megfelelni az elvárásoknak. Minél több a lájk, meg a komment, meg a privi: más nem számít.
Azt fel se fogják, hogy lehet, hogy kommentben azt írják, milyen szép, milyen klassz csaj, de a pasik fejében ilyenkor maximum az van, hogy megdu.gnának ők is egy ilyen jó kis ribizlit.
Ennél többre nem is alkalmasak, se a pasik, se a csajok többsége.
lehet, hogy neked így tűnik. én mindebből semmit nem vettem észre. talán mert másra használom.
nekem a nyelvi igénytelenség szúr egyre jobban szemet, és nem szeretném megszokni. a gyűjtőhely pedig nagyon buta szó. nem a facebook akarta azt, hogy így viselkedjenek egyesek. megvan a lehetőség, elismerem.
Nézz szét az utcán. Tini lányok olyan farmershortban flangálnak, hogy kilóg a seggük belőle. Csak azt nem tudom, hogy az anyjuk hogy engedi ki a házból.
A dekoltázs ugyanez. Feltolják és bebluggyan a mellük a nyakukba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!