1/13 anonim válasza:
Igen-igen, csak is szarrágó emberek fent... -_-"
3/13 anonim válasza:
Miért lenne a középszerűek gyűjtőhelye? Vagy mi alapján állapítanád meg valakiről, aki regisztrált Facebook-ra, hogy középszerű? Ne nevettess, könyörgöm. Attól, hogy valaki azt választja kommunikációs célra pl, még nem lesz középszerű. Mi 99%-ban ott kommunikálunk napközben a férjemmel, a leggyorsabb és legegyszerűbb, ettől még nem tartom magunkat középszerűnek.
4/13 anonim válasza:
Ekkora baromságot már régen olvastam.
5/13 anonim válasza:
A magamutogató lájkvadászok és ingyen más életét kukkolók gyűjtőhelye.
Kommunikációra meg ezer más lehetőség volt, van, és lesz.
6/13 anonim válasza:
A logika szerint, akkor mivel te is regisztráltál, ezért te is középszerű vagy.
7/13 anonim válasza:
Mivel te is fent vagy az oldalon, melyik vagy a kettő közül. Lájkvadász vagy kukkoló?
8/13 anonim válasza:
Kukkoló, természetesen :D De legalább bevallom.
9/13 anonim válasza:
Én nem érzem magamat egyiknek se :D Én egyszerűen csak unatkozok és ahelyett, hogy tanulnék itt cseszem el az időt :D
10/13 anonim válasza:
Hahaha. Ez jó. Amikor sírni kell, akkor minden Magyar szegény kihasznált minimálbéres, nem megfizetett, meg mindendrága jajjjajjjajj.
Aztán felmerül egy ilyen kérdés, akkor meg mindjárt derogál középszerünek lenni, akkor már mindjárt 8 millió tehetös egyéniség országa leszünk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!