11/13 anonim válasza:
A Facebookon legalább a saját barátaiddal tartod a kapcsolatot.
Gyakorikérdések-en vadidegen emberek véleményét nézed...
12/13 anonim válasza:
Pl én facebookról értesülök a biciklis eseményekről. Meg a haverjaim koncertjéről. Sokkal egyszerűbb, mint külön-külön oldalakon keresgélni őket.
13/13 anonim válasza:
Amúgy az előttem lévőnél az igazság.
Annyira hasznos, amennyire te is úgy használod.
Ha fenti példa szerint gyökér vagy és csak a lájkokat gyűjtöd, akkor ugye nagyon nem vagy előrébb.
Itt az 5-ös hozzászóló.
Neki rögtön ez jut eszébe, szal ő is egy gyökér, mert azt hiszi, hogy mindenki 15 éves és lájkgyűjtő gyökerek az ismerősei.
Akikre egyébként irigy, de ezt soha nem vallaná be.
Én mára szépen személyre szabtam és teljesen király.
Érdekes postok, viccek, videók, zenék, blogok, friss infók a kedvenceimmel kapcsolatban, közösségek, kommunikáció másokkal, mindezt egy helyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!