Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szexéhesek velem a nők?
Figyelt kérdés
Bírom én, de azért a napi 4-5 már sok nem? Nekem a napi három pont jó. Egy hónapja nincs csak barátnőm, de rendesen kipihentem magam utána. Mással is ilyenek? Kb 20 év körüli lányokról van szó2012. nov. 28. 23:32
3/14 anonim válasza:
Valószínűleg az egekben van a libidójuk és őrületesen kívánatos vagy számukra :D
4/14 anonim válasza:
Kamu kérdéses kategória. Kamu válasz is dukál hozzá:
Én meg egy éjszaka alatt 10 különböző nővel feküdtem le 10 különböző megyében...
5/14 A kérdező kommentje:
2es hogy hogy mit? Nem rólam kell hinni, hanem a csajokról:D
2012. nov. 28. 23:36
6/14 A kérdező kommentje:
Mi lenne ebben a kamu??? Ha nem velem történt volna is elhiszem, nincs ebben semmi rendkívüli, de érdekelne más tapasztalata is.
2012. nov. 28. 23:37
7/14 anonim válasza:
Nők alatt úgy sejtem egy nőt értesz, aki dobott, mert nem bírtad vele az iramot.
8/14 A kérdező kommentje:
Még ez is lehet:) De nem gondolom, hogy a napi öt olyan nagyon természetes lenne.
2012. nov. 28. 23:40
9/14 anonim válasza:
változó, nők közt is mindenkinek más az étvágya, van akinek heti 1 elég van aki napi 3-4 et kíván.
10/14 anonim válasza:
A kettes vagyok. Nem téged kellett értékelni? Bocsi én azt hittem, hogy a kapacitásodat kellett volna értékelned.
Nekem a napi 6 is lemegy, igaz kávéban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!