Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy van egy velem egy idős (13 éves) lány és néha ölelkezünk puszit adunk egymásnak, de nincs köztünk szerelem? 13/F

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát érdekes..ha ezt tovább folytatjátok egyikőtök biztos szerelmes lesz.:)
2012. nov. 26. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
majd biztos lesz;)
2012. nov. 26. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ennek tudatában játszotok ilyesmiket egymással, semmi gond. Söt mindketten gyakoroltok egy kicsit, ismerkedtek egymás testével is. Nincs ebben semmi rossz, amig nem akartok ennyi idösen felnötteset játszani.
2012. nov. 26. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem nem akarunk semmi nemi érintkezést. Én legalább 16 éves koromig várok ;)
2012. nov. 26. 16:10
 5/5 anonim válasza:

szerintem ezzel nincs baj, nekem is van egy velem egyidős fiú barátom, sokszor a kisöcsémnek nézik :)) Ő szerelmes volt egy ideig belém, de aztán csak barátok vagyunk. A szüleim azthiszik járunk, mert a suliból együtt megyünk haza, meg így hárman: én, ő, meg a legjobb barátbőm szoktunk egymásnál aludni, de csak xboxozunk, tévézünk, gépezünk, meg este beszélgetünk de semmi olyat nem csinálunk. Szerintem ez tök normális :)

13/L

2012. nov. 26. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!