Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a jelek ha egy lany csokra car? Bovebben lenn
Igazabol nem csak erre vagyok kivancsi...
1. Mik a jelek ha a lany kedvel?
2. -//- ha szerelmes belem?
3.-//- ha arra var hogy megcsokoljam?
4. Hogyan adjam tudtara hogy meg akarom csokolni?
Es 5. Hogyan kerdezzem meg tole hogy megcsokolhatom e?
1.: Mindenkinél más. De általában mosolyog ha meglát, vagy pont hogy elpirul, próbál poénos lenni, a kegyeidet keresni, imponálni akar.
(Magam részéről a felsoroltak)
2.: Szintén mindenkinél más. Van aki fülig pirul, van aki nem bírja letörölni az arcról a vigyort, van aki lesüti a szemét ha meglát vagy meghallja a hangod.
(Magam részéről ábrándos vagyok, vigyorgok, elpirulok)
3.: Közel húzódik, nézi a szádat és szemedet felváltva, az arcát a te arcodhoz közel pozícionálja.
(Én az utóbbit teszem ha csókra várok, de van hogy én csókolok először)
4.: Csókold meg..az a legegyszerűbb. Te is teheted amit előzőleg írtam, közelebb húzódás, stb.
5.: Meg ne kérdezd! 15 éves korig oké, de utána ciki és nem cuki. Legalábbis nekem nem kéne egy olyan srác aki megkérdezi.
Ha megakarod csókolni akkor érzeni fog lehet-e..ha hűvös és távolságtartó, egyértelmű nem. Ha bejössz neki és látható, akkor bevetheted azt a cselt, hogy közel hajolsz hozzá, megállsz kb egy centire az arcától és látod hogy elhúzódik vagy nem.
Sok sikert!
21/L
1. Sokat van veled, mosolyog rád,flörtöl , körülötted sürgölődik stb.
2. Ha szerelmes beléd az már több nyilván , ha te kezdeményezel valamit , és ő rákontrázik de mondjuk 2x akkor , biztos bejössz neki. Ha randira hívod igent mond.
3. Mélyen a szemedbe néz, közelebb húzódik.
4.Ha tudod h ő is akar és te is akarod akkor te is közeledj felé , nézz mélyen a szemébe, mosolyogj , esetleg karold át.
5. Sehogy!!! Ezt nem szokás megkérdezni!!!
amit én szoktam csinálni ezekben az esetekben:
1. ha kedvelek egy srácot akkor sokszor őt nézem ha rám néz gyorsan elkapom a tekintetem.. mosolygok rá akaratlanul és néha igen idiótán ^^
2. akkor csak azon a srácon akarok lógni>< igyekszem mindig vele/mellette lenni beszélgetni vele akár a leguncsibb témákról csak halljam a hangját és beszéljen hozzám
3. ha arra várok hogy megcsókoljon akkor ránézek a szájára többször is,
4. te is nézz mélyen a szemébe aztán a szájára és tudni fogja :)
5. ne kérdezd meg tőle hogy megcsókolhatod e :D látni fogod a jelekből és ha visszacsókol akkor tudni fogod hogy ő is akarta ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!