Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy bejovok egy fiunak? Bovebben a leirasban
szoval a szomszedomrol lenne szo. még par eve ismerjuk egymast,de csak köszönőviszonyban vagyunk.
ő bejelolt facen,meg lajkolt is. eloben meg állandóan nez, meg koszonget, de ugy, hogy, szia, niki:)
es ez fura,hogy miert szolithat a nevemen?
es egy masik dolog, hogy delutan mindig a sulimnal szall fel a buszra,pedig neki az nagyon kiesik. ez még nem jelenthet semmit?
ekezetekert bocsi,nem hobbibol irok igy
Na aha, már most tudom, hogy biztos te is egy lány vagy aki hobbiból írogat így. Mehh, de mind1.
Az hogy a neveden szólít azért lehet, mert kezdi közelebb érezni magát hozzád, lehet azért mert már évek óta szomszédok vagytok, vagy csak úgy. Szóval biztos szimpatikus vagy neki. A busz az hát, nála is megáll a busz gondolom, szóval valószínű hogy miattad megy oda báár lehet más oka van rá.
Ha a neveden szólít nem muszáj neked is, de mondhatod. Mondjuk szerintem felesleges. Mondjuk azt nem tudom, szoktatok e beszélgetni, vagy akkor csak köszöngettek azt ennyi. Mert pl, akkor ha a neved szólít legközelebb megkérdezheted hogy "mi van?". Mert egy sima sziára mégse, de ha a nevedet is mondja Mindjárt más!
Vagy sétálj oda hozzá buszmegállóban, nem tudom hogy van. Ha pl egyedül van úgy könnyű.
> ő bejelolt facen,meg lajkolt is
Szerintem készülj az esküvőre! Szánalon...
jártunk vagy fél évig :(
sajnos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!