Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miert van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miert van? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Van eg kiszemelten(persze h. A tavolsag kozenk all..) tegnap smseztunn egy csomot es irta is h szeret meg tok aranyos volt..es visszairtam neki es arra tegnap este ota nem valaszolt..az utolso3smst en kuldtem neki.szerintetek miert nem valaszolhat?:S olyAn rossz erzes..folyton varom h irjon de nem ir.tegnap nem Ludtam semmit emiatt..
2012. febr. 27. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
...megíjedt...
2012. febr. 27. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Lemerült az egyenleg? :O
2012. febr. 27. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha normalisan kerdeztem,elvarom, h normalis valaszokat irjatok.ti se szerettek a sajat kerdeseitekhez hulye valaszokat olvasni..
2012. febr. 27. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Erre en is gondoltam utolso valaszolo h lemerult az egyenleg..de akkor ott a hires facebook..
2012. febr. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!