Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj, ha egy lany tul direkt? Bovebben lennt:
Kifejtem neked bővebben.
1.A normális embereknek az a célja,hogy egy kapcsolat egyrészt sokáig tartson másrészt komoly legyen.Ehhez meg az kell,hogy ne hozzanak elhamarkodott döntéseket és mondjuk ne csak külső alapján válasszanak párt.
2.Senki nem akar olyan csajjal lenni aki gátlástalanul ismerkedik minden jöttmenttel csak mert az tetszik neki.
Végül pedig elárulom neked,hogy egy nő attól lesz nő,hogy el kell őt csábítani és nem attól,hogy punci van a lába között. 28 éves fejjel elég komolytalanul állsz a dolgokhoz és nemsokára bánni fogod,hogy veszed komolyan a dolgokat.Illetve valószinübb,hogy még hülye vagy a párkapcsolatokhoz.
Abba a téveszmébe pedig,hogy te így vagy boldog ne is ringasd magad.
6. nem ertem a konnyen kaphato reszt. ha tetszik valaki megmondom, aztan ha en is neki, akkor randizunk, es haladjunk. nem kelletem magam, nem szeretem a "jatekokat"
7. 5 felett 10 alatt. legrovidebb 8 honap, leghosszabb 6 ev...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!