Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj, ha egy lany tul direkt? Bovebben lennt:
Figyelt kérdés
En altalaban megteszem az elso lepest, ha tetszik egy srac kozlom vele. Nem szoktam kelletni magam. Szinte az osszes korabbi baratommal igy ismerkedtem meg. Viszont neha ugy erzem tul nyomulosnak tartanak... Sajnos nagyon oszinte vagyok es direkt, igy mindig megmondom a velemenyem... Csak kivancsi vagyok a velemenyetekre. Elore is koszi es szep napot mindenkinek :)! (28/L)2011. dec. 7. 11:18
21/24 anonim válasza:
Miért? Hogy szoktál ismerkedni? Tegyük fel én tetszem neked. Hogy közelítesz? Mit mondasz el őszintén rólam mint véleményt úgy elsőre?
22/24 A kérdező kommentje:
@21. bonyolult, de egy peldat irok: elkezdtem egy eve versenyszeruen csocsozni. van itt jo par srac a sport jellegebol fakadoan. sokat dumalok veluk, ki / mit dolgozik, mi erdekli, egyeb... 5-6 honap utan rajottem, hogy az egyik szimpatikus. merlegeltem, hogy tenyleg szimpatikus-e, majd megkerdeztem, hogy lenne-e esetleg vmikor elmenni velem valahova es csocsozason kivul is talalkozni.
2011. dec. 7. 12:44
23/24 A kérdező kommentje:
most lepek, megy a gepem, estere otthon leszek... addig nem durvulni :)). de tovabbi valaszok, velemenyek, peldak(lehetoleg ertelmesek) pro/kontra nagyon erdekelnek.
2011. dec. 7. 12:57
24/24 anonim válasza:
ma 12:57
Eddig az a kép él bennem rólad h fiús csaj vagy de lehet h ez csak fóbia.
Amúgy az elhívás valahová mióta túl direkt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!