Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj, ha egy lany tul direkt? Bovebben lennt:
@ 13-as: az oldal bar korlatozott keretek kozt, de tobbek kozt az ilyen kerdesek megvitatasara / feltetelere szolgal. amugy nem tartom magam okosnak, de koszonom a feltetelezest :D. te meg lehetnel kicsit pozitivabb es johiszemubb az emberekkel szemben, de igazan nem akarnek beleszolni.
@ tobbiek: koszi a valaszokat :)!
Nem baj, maradj ilyen:)
Velem is volt ilyen pár lány, azzal kezdtem, hogy megdicsértem őket:)
Nem úgy mint a lányok amikor odamegyek hozzájuk, jó hogy meg nem vernek:(
Nincs ezzel baj, hogy túl direkt vagy szerintem.
21f
@ 17. nem baj, hogy neked nem tetszik, ez is egy velemeny, en ebbol is tanulok, koszonom meg egyszer :).
a kerdesem feltevesenek hattereben tobb dolog all:
- ez is egy hely, ahol infot gyujthetek, mas megkozelitese, mint a baratoktol ismerosektol hallottaknak
- a pro / kontra valaszok aranyabol lehet kovetkeztetni
- sokat olvastam a napokban itt a temarol, es legtobb helyen a forditottjat irtak. "lanyok nem kezdemenyeznek, stb.". -- kivancsi voltam, h a masik megkozelites milyen "port" kavar. ez amolyan "megpingeljuk" a szervert kerdes, es meglatjuk mi lesz :)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!