Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert baj, ha egy lany tul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj, ha egy lany tul direkt? Bovebben lennt:

Figyelt kérdés
En altalaban megteszem az elso lepest, ha tetszik egy srac kozlom vele. Nem szoktam kelletni magam. Szinte az osszes korabbi baratommal igy ismerkedtem meg. Viszont neha ugy erzem tul nyomulosnak tartanak... Sajnos nagyon oszinte vagyok es direkt, igy mindig megmondom a velemenyem... Csak kivancsi vagyok a velemenyetekre. Elore is koszi es szep napot mindenkinek :)! (28/L)
2011. dec. 7. 11:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, ha kezdeményezel. Vannak ilyen egyenes lányok, csak engem még egy sem talált meg. Én nekem pl nem megy a kezdeményezés, egy ilyen lánnyal biztos jól összeillenék. :)
2011. dec. 7. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy az ideális nő...legalábbis ebből a szempontból amit leirtál magadról.Nagyon helyes, hogy direkt vagy...lehet vannak férfiak akik szeretik ha sokat kell harcoljanak egy nőért...de én például utálom a sok játszást,eltól magától majd visszahúz játákot...szóval szerintem a kérdésedre mindig két táborból fog jönni válasz, a lényeg, hogy vagyunk sokan, akik igy szeretik az ismerkedést, ahogy te szoktad.
2011. dec. 7. 12:11
 13/24 anonim ***** válasza:
9. Ha ennyire okos vagy akkor minek teszel fel kérdést...
2011. dec. 7. 12:15
 14/24 A kérdező kommentje:

@ 13-as: az oldal bar korlatozott keretek kozt, de tobbek kozt az ilyen kerdesek megvitatasara / feltetelere szolgal. amugy nem tartom magam okosnak, de koszonom a feltetelezest :D. te meg lehetnel kicsit pozitivabb es johiszemubb az emberekkel szemben, de igazan nem akarnek beleszolni.

@ tobbiek: koszi a valaszokat :)!

2011. dec. 7. 12:19
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem baj, maradj ilyen:)

Velem is volt ilyen pár lány, azzal kezdtem, hogy megdicsértem őket:)

Nem úgy mint a lányok amikor odamegyek hozzájuk, jó hogy meg nem vernek:(

Nincs ezzel baj, hogy túl direkt vagy szerintem.

21f

2011. dec. 7. 12:21
 16/24 anonim ***** válasza:
11:45 el meg ne foglalkozz, biztosan egy besavanyodott csaj aki nem mer közeledni egy pasihoz sem:)
2011. dec. 7. 12:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Te csak azt a választ szereted ami azt mondja ez nem baj.Én próbálok rávilágítani és azokat képviselem akik ezt nem szeretik.A kérdésedet azért tetted fel gondolom mert érdekel.A kérdésed ugy szól "Miért baj" Én leírtam miért baj.Ha te attól jobban érzed magad,hogy egyesek azt írják nem baj akkor örülök.Csak valószínüleg te is érzed,hogy ez nem jó különben nem tetted volna fel a kérdést.
2011. dec. 7. 12:27
 18/24 anonim ***** válasza:
12:26 fiú vagyok és kapcsolatban
2011. dec. 7. 12:27
 19/24 anonim ***** válasza:
90% azt mondja nem baj, neked meg nem számít a véleményed, egy nőnek is joga van mindenhez, miért lenne már baj, jó, hogy azt nem írod ne tanulhasson, pfff
2011. dec. 7. 12:31
 20/24 A kérdező kommentje:

@ 17. nem baj, hogy neked nem tetszik, ez is egy velemeny, en ebbol is tanulok, koszonom meg egyszer :).

a kerdesem feltevesenek hattereben tobb dolog all:

- ez is egy hely, ahol infot gyujthetek, mas megkozelitese, mint a baratoktol ismerosektol hallottaknak

- a pro / kontra valaszok aranyabol lehet kovetkeztetni

- sokat olvastam a napokban itt a temarol, es legtobb helyen a forditottjat irtak. "lanyok nem kezdemenyeznek, stb.". -- kivancsi voltam, h a masik megkozelites milyen "port" kavar. ez amolyan "megpingeljuk" a szervert kerdes, es meglatjuk mi lesz :)...

2011. dec. 7. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!