Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szexéhesek velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szexéhesek velem a nők?

Figyelt kérdés
Bírom én, de azért a napi 4-5 már sok nem? Nekem a napi három pont jó. Egy hónapja nincs csak barátnőm, de rendesen kipihentem magam utána. Mással is ilyenek? Kb 20 év körüli lányokról van szó
2012. nov. 28. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én férfiként napi 6-ot is bírok, sőt kívánok is, de egyszerűen egyetem meg munka mellett ennyi szex napi szinten nem megoldható, nincs rá idő.
2012. nov. 28. 23:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem engem kellett értékelni, a nagybetűs kérdés alatt ott van, hogy "Mással is ilyenek?" igazából ez a fő kérdés.
2012. nov. 28. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Ja igen! Így már értem a kérdést.

Igen ilyenek velem is. tőlem is napi 10-15 numerát kívánnak. Már a hajam is olyan ziláltul áll tőle.

Mondom is neki, hogy fogd vissza magad, legalább kettőt engedj el kétnaponként.

2012. nov. 28. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel a kérdéssel semmi gond. Nem feltétlenül kamu. Nekem sem hinnétek el, hogy volt olyan, hogy 14 egymást követő nap alatt 17 különböző lányt dugtam meg többször is. Ők az egzotikus külsőmre (arrafelé a szőke haj, kék szem egzotikusnak számított) és a vélt sok pénzemre buktak. Amúgy minden nő szexéhes lesz, ha határozott vagy és tudod a dolgod.
2012. nov. 30. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!