Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz párt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz párt találni a pasiknak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:26
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék azért, hogy milyen lányoknál próbálkoztatok...
2016. jún. 1. 17:57
 52/58 anonim ***** válasza:

51-es

Nem tudom, hogy mások milyen lányoknál, de én kerültem mindig a feltűnő lányokat. A szolidabb, csendesebb, jellemzően a átlaghoz közelítő, de azért helyesebbnek mondható lányokat kerestem.

Azért azt fontosnak tartom kiemelni, hogy nőies lányokat keresek csak. Manapság pedig ez a legszűkebb keresztmetszet sztem. Imádják a trottyos gatyát, felnyírt hajat, rövid hajat, gumicsizmát, formátlan egyberuhát, de ha egy lány még nyomaiban sem tűnik nőiesnek, soha nem fog érdekelni, ez tény.

A másik, akihez nem fogok közeledni, az a fapofa vagy az ide ne gyere, mert megöllek-nézés. De gondolom ez elfogadható.

Ha mutatsz 10 képet, megmondom, hogy melyikhez mennék/nem mennék.

2016. jún. 1. 18:26
 53/58 A kérdező kommentje:
..szolidabb, csendesebb, lányok nállam is igen ezek,az ilyen fekete egybe alkalmi ruha is jól áll ezeknek a lányoknak..
2016. jún. 1. 18:31
 54/58 anonim ***** válasza:

Én sem próbálkoztam plázapitáknál sosem. Mondjuk úgy konkrétan nem is próbálkoztam sokszor, inkább csak közvetve értek csípőbőli elutasítások, pl. képküldés utáni felszívódás, meg sikertelenség tinderen, ami ugyan nem egy operabál, de a külsőről talán ad egy valamilyen visszajelzést. Nem a legjobb képeim voltak kint sajnos mint utólag megtudtam, de szerintem látszott az arcom és az alkatom is, volt rendes bemutatkozásom, 3 hónap alatt volt kb 7 match, abból 1-ből lett rendes beszélgetés, aztán az a csaj is eltűnt (bár ő nem a külső miatt). Mostanság kipróbálnám még egyszer afféle kísérletként pár fokkal jobb képekkel, hogy mi fog történni. Személyesen mindenféle első találkozáskor nagyon ideges vagyok, és nem is tudom a legjobb formámat hozni, plusz arcra csúnya vagyok, így az élőbeni kezdeményezések 100%-osan kudarcra vannak ítélve, így nem is próbálkozok. Alapvetően én is inkább a visszafogottabb, rendeslány-típust kedvelem, volt is már két barátnőm ebből a típusból, de mindkettőt először írásban hódítottam meg.

Apropó, hódítás. Az oké, hogy udvarolni kell, ez nagyjából megy, de az udvarlásig kell egy bizonyos szintű ismerete a másiknak, hogy tudjam, hogy igen, neki akarok udvarolni, szeretném, ha több lenne. Na de hogy jussak el idáig?

2016. jún. 1. 20:04
 55/58 anonim ***** válasza:

"Személyesen mindenféle első találkozáskor nagyon ideges vagyok, és nem is tudom a legjobb formámat hozni, plusz arcra csúnya vagyok, így az élőbeni kezdeményezések 100%-osan kudarcra vannak ítélve, így nem is próbálkozok."

Tipikus gyávaság, na nem a lányoktól hanem mert félted az önérzeted, így inkább nem is próbálkozol hogy ne sérüljön az egod.

"Alapvetően én is inkább a visszafogottabb, rendeslány-típust kedvelem, volt is már két barátnőm ebből a típusból, de mindkettőt először írásban hódítottam meg."

Akkor valami más probléma is csak lehet ha már nincs veled a két hölgy, nemde?

"Az oké, hogy udvarolni kell, ez nagyjából megy, de az udvarlásig kell egy bizonyos szintű ismerete a másiknak, hogy tudjam, hogy igen, neki akarok udvarolni, szeretném, ha több lenne. Na de hogy jussak el idáig?"

Azért az udvarlásból ne csináljunk már szüzesség elvesztését...

2016. jún. 2. 09:58
 56/58 A kérdező kommentje:
pedig udvarlásból lessz a szüzesség elvesztése..
2016. jún. 2. 10:22
 57/58 anonim ***** válasza:

Jaj, ne, ne ne legyünk már ennyire demagógok kérem. 1)Van valamiféle szocifóbia, vagy szociális analfabetizmus, vagy netán némi asperger-tünet, ami miatt minden új emberrel szemben személyesen lámpalázam van, egy tetsző lánnyal szemben meg még stresszesebb a dolog. Az nem gyávaság, ha tisztában vagyok a képességeimmel, és inkább nem megyek házhoz a pofonért.

2) Egy kapcsolat csak azért érhet véget, mert nálam probléma van? Vagy mert egyáltalán kell valakiben problémának lennie? Kiderült, hogy túlságosan különböznek a terveink a jövőre nézve, ennyi történt.

3) Az egész udvarlásról azért kérdeztem, mert pl. itt is el lett mondva, hogy kezdjünk el udvarolni, tegyünk a lányért, meg satöbbi, és majd akkor elérhetünk a szívéig. Tehát kb az, hogy az udvarlás alatt ismerem meg egyáltalán a lányt, na de amíg nem ismerem, honnan tudom, hogy érdemes-e neki udvarolnom, összeillünk-e? Gyakorlatias személy vagyok, ezért kérdeztem, de lehet a koelhóidézetek tartományában értelmezhetetlen a kérdésem.

2016. jún. 2. 11:08
 58/58 anonim ***** válasza:
Jha, meg a 3)-hoz annyit, hogy ugyan udvarlással, kicsit mélyebb megismeréssel már tudok jó benyomást tenni, de amíg ezt nem látja a lány, addig meg elutasít, mert az elsőbenyomásos önmarketingem nem a legprofibb. A csomagolás ügyetlen, így senki nem veszi a fáradságot, hogy attól függetlenül megnézze a termék összetételét, netán kipróbálja.
2016. jún. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!