Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz párt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz párt találni a pasiknak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:26
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
57%
Azért mert kifogásokat tudtok csak gyártani, ahelyett hogy összekapnátok magatokat...
2016. máj. 31. 20:53
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért nehéz, mert kövér vagyok.

De már nem is keresek...

2016. máj. 31. 20:53
 13/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kérdés,több mint 2 éve próbálkozok hiába.Pedig nem vagyok csúnya.
2016. máj. 31. 20:55
 14/58 anonim ***** válasza:
41%
Mert nem tudtok udvarolni.
2016. máj. 31. 21:08
 15/58 anonim ***** válasza:
77%
Nekem se megy, pedig teljesen jószándékú vagyok, teli szeretettel, de nem. Akikkel ismerkedtem, ők nem akarták a szeretetem.
2016. máj. 31. 21:14
 16/58 anonim ***** válasza:
68%

Ebben a nem tudtok udvarolni dologban van valami...

A barátom sem tudott az elején, szerelmes volt belém, még lépni sem mert, azt gondolta az a megoldás, ha szép lassan elfelejt.

Közben az egyik haverja beszélt vele, hogy ne legyen töketlen, kapja magát össze és mondja el a dolgokat, kezdjen el udvarolni, nem veszít semmit.

És valóban, mert már 2 éve vagyunk együtt.

Ha nem próbálja meg, akkor sosem jöttünk volna össze.

Bár az tény, hogy különbség van aközött, hogy valaki szerelemből akarja a másikat vagy csak szimplán azért, hogy legyen valakije.

2016. máj. 31. 21:18
 17/58 anonim ***** válasza:
52%

Azért azt vegyétek tudomásul, hogy élesen kettéválik a pasik tömege aszerint, hogy megfelel-e a média által belétek plántált képnek.

Ezt persze tagadni fogjátok, sőt az az érvetek fog előjönni, hogy a nők, mivel az istennek sem adnák fel a passzivitásukat, mert sérülhet akkor az ő egójuk is, inkább belemennek abba, hogy randiznak "nekik külsőre nem tetsző" férfiakkal is.

Sőt, folyton átlagos magasságú férfiakat láttok csajjal járni az utcán, ergo minden nem magas srác fogja be a pofáját, mert igenis van, aki rájuk vetemedik.

A gond az, hogy mindig egymásra mutogattok, de ti személy szerint sosem adnátok lejjebb a lécet.

Hol láttok ti olyat egy társkeresőn, hogy egy nő 175-ről 165-re állítsa a csúszkát?

Ugyeugye...

Már több tanulmányt is olvastam arról, hogy a nők a férfiak 80-90%-át látják átlagon alulinak, ami egyrészt rettentő megalázó, másfelől szemernyi kétséget sem hagy bennem, hogy az egyenesség a legrosszabb, amit a saját sikerességem érdekében tehetek, ha ismerkedésről van szó.

A nők szemmel láthatólag képtelenek elvonatkoztatni és csak "könyörületességből" képesek esélyt adni, amire mindig meglepődnek, hogy pozitívan csalódnak a végén.

2016. máj. 31. 21:32
 18/58 anonim ***** válasza:
27%
A nőknek sem egyszerűbb, ha társat keresnek.
2016. máj. 31. 21:33
 19/58 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon egyszerü az egész,ezen az oldalon már annyi történetet és kérdést olvastam már amiket átlagos kinézetü férfi társaim irtak le hogy a lányokat nem érdekli az átlagos kinézetü pasik. Irta itt egy srác hogy fél évig irkált itt egy lányal és mindketten azt érezték hogy megtalálták a másik felüket,képcsere után a lány eltünt örökre,pedig srác leirása szerint átlagos kinézetü és jól szituált férfit kell elképzelni. Szóval mindig a nő választ és mindig a nő az aki elutasitja a pasikat. Egy pasinak nincs nagy elvárása hidd el,ők beérik egy talpraesett szórolapos lánnyal is,jobban mint egy facebookos bomba csajjal,aki a tükör előtt fényképezi magát és akinek az adatlapjára kivan irva hogy anyuci apuci eltart,nem nehéz kitalálni kettő közül melyk az ingyenélő..A férfiaknak is számit hogy v mi értékeset képviseljen a lány és ne legyen ilyen net ri..anc. A valóságba dettó ugyanez a helyzet,ha fejre nem jön be egy pasi egy csajnak akkor tök mindegy hogy milyen a kisugárzása úgy is elküldi a fenébe. Sajnos a mai nők túl gyávák ezt bevallani hogy csak 10 pontos pasikal jönnének össze.
2016. máj. 31. 21:42
 20/58 anonim ***** válasza:
22%
Kisfiúk vagytok, ezért vagytok magányosok. Dühből pontoztok a tietektől eltérő véleményeket. Nőjetek fel! És tegyetek szert több érzelmi intelligenciára és empátiára.
2016. máj. 31. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!