Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz párt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz párt találni a pasiknak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:26
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

tegnap 23:58

igazat adok neked,igy van minden ahogy irod..

2016. jún. 1. 08:18
 42/58 A kérdező kommentje:

tegnap 22:37

megnyissa nektek a mennyek kapuját. = milliónyi elvárás

Ha berúgod a cucncija kapuját = mintha ők nem kivánnák a szexet,és ha az ő cuncijuk külömb lenne a többi lányétól..

2016. jún. 1. 08:25
 43/58 anonim ***** válasza:

Szedjétek már össze a tökeiteket, és kezdjetek el udvarolni. Ne azt várjátok már, hogy majd minden a szátokba repül. Ha nem viselkedtek férfiként, akkor meg ne csodálkozzatok basszus.

Az én párom sem egy adonisz, sőt. Nem is gazdag. Sokkal jobb nő vagyok mint ő pasi. És? Tett érte, hogy vele legyek, nem csak állt és messziről bámult rám. Ennyit erről. Kifogások, azok vannak.

2016. jún. 1. 12:07
 44/58 A kérdező kommentje:

"viselkedtek férfiként"

Nem mindenki alfa jellem.

2016. jún. 1. 12:12
 45/58 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell alfaként viselkedni, hanem férfiként. Hány éves vagy?

Szerinted hány nő akar egy férfi pótmamája lenni?

2016. jún. 1. 12:24
 46/58 anonim ***** válasza:

45-ös

Te valami olyasmire akarod ezt kivezetni, hogy ha elég férfiként viselkedik, akkor elnézed neki, hogy nem jó pasi, de ezzel magadat ámítód és el is mondom miért.

A mi bajunk nem az, hogy kapunk esélyt és elbukunk, hanem hogy esélyt sem kapunk. Sosem fog kiderülni, hogy elég férfi vagyok-e, ha nem voltam elég magas ahhoz, hogy bizonyíthassam, hogy elég férfi vagyok-e.

Onnantól fogva, hogy nem vok elég, ami 2mp alatt derül ki számodra, a férfiként való viselkedés arr redukálódik, hogy fogadjam csendben és behúzott farokkal a nemet, mert ilyen egy igazi férfi.

Persze te is tudod, hogy ezt azért mondod, mert így kényelmes. Akinek leromboltad az egóját, legyen szíves rövid úton távozni feltűnés nélkül.

2016. jún. 1. 13:17
 47/58 anonim ***** válasza:
Olyan lányokba kell időt és energiát fektetni, aki nem felszínes. Mert vannak ilyenek dögivel. Persze, azok nem jók, meg nem jó bárki, valami fullos buxa kell. Hát vessetek magatokra, már bocsi. És a magasság pont nem jó érv, mert pl nekem az exem 168 magas volt. Attól még jó pasi volt számomra. Mostani párom kb 178. És nem olyan jó pasi. És? nekem az Szeretem, ennyi. Kicsit nektek kéne lejjebb adni az igényeket, nem plázapitsákkal próbálkozni, mert ott elismerem nem lesz esélyetek, ha nem vagytok gazdagok hozzá. Ha egy csaj sem jön össze, akkor el kéne azon gondolkodni, hogy a ti készüléketekben van a hiba.
2016. jún. 1. 13:57
 48/58 A kérdező kommentje:
Természetesen nem muszály a férfias jellem ha a pasas jóképü! Férfias jellem és kisugárzás csak az átlag józsikat érinti.
2016. jún. 1. 14:57
 49/58 anonim ***** válasza:

47-es

Majd minden nő ezzel az érvvel jön, hogy plázapitsákkal próbálkozunk és magunkra vessünk.

Én még életemben nem próbálkoztam ilyen nőnél, anyám életére esküszöm.

Srácok, ti próbálkoztatok már valaha plázapitsákkal?

2016. jún. 1. 15:23
 50/58 A kérdező kommentje:

ma 15:23

Plázapitsáknak eleve nagy igényeik vannak,az átlag pasik labdába sem rúghatnak nálluk,nem tudom ezek az itteni csajok honnan veszik ezeket..

2016. jún. 1. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!