Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme 28 évesen, tapasztalatlanul párt keresni, vagy hagyjam az egészet?
# 2: a kérdezőnek még főállása sincs, emiatt fölösleges a másodállást is megemlíteni. :D
(ha az állás a kapcsolatot jelentette).
Komolyra fordítva a szót: persze, nyugodtan. Ha eddig nem jött össze, akkor keress máshol (pl. Tinderen, csak találsz, komoly kapcsolatot kereső nőt).
Mennyire vagy tapasztalatlan? 28 evesen azert mar alakulnia kellett volna valaminek.
26N
Van állásom (állás alatt munkát értek, nem kapcsolatot).
Parázok nők jelenlétében (csak fiatalabbak esetében, idősebbeknél nincs ilyen szorongás). Sosem kezdeményeztem. Nem okolhatok mást, csak magamat. Csakis az én hibám. Most próbálom menteni a menthetőt.
Mikor, hogy kedves 24N, én is 28F vagyok, és eddig csak múlt nyáron indult valami, akkor is max. egy csókig jutottam a 3ik randin ami igazán csak egy búcsú csók volt... Azóta semmi...
Jól keresek, jól öltözök, nem vagyok ronda, kedves vagyok ...
Állítólag, látszik rajtam, hogy nem csak ismerkedni akarok hanem felszedni... (Na de mégis, mi a csodának ismerkednék ha nem tartom fenn a lehetőségét annak, hogy többet is akarok a lánytól, ... egyébként meg nem tudom kin nem látszana meg, hogy mennyire szeretné már ha eddig nem jött össze...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!