Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme párt keresni ha egyszer úgy is lecserélik az embert?
Ezen már én is gondolkoztam, mostanában hanyagoltam is kicsit, de hátha jön egy, aki az igazi lesz. Csak ez tartja bennem a lelket.
19F
Igen. Eddig nekem sem tartott örökké egyik párkapcsolatom sem. De én nem fogom fel. Én mindegyik párkapcsolatomat szerettem megélni, és kevesebb lennék azok nélkül a férfiak nélkül akik engem tanítottak. Igen. Sokat tanultam tőlük. A férfiakról, a nőkről, az élet dolgairól, de leginkább önmagamról. Ha eljött a szétválás akkor elbúcsúztunk, mintha csak a legkedvesebb barátomtól válnék el. Még a legkatasztrofálisabb kapcsolatomat sem bánom. Ha ott lennék megint igent mondanék neki. Talán máshogy csinálnák bizonyos dolgokat, de akkor sem bánnom egy percig sem ezeket a kacsoltatokat. Nagyszerű férfiakt ismerhetem meg, más-más világképpel.
Nélkülük én nem lennék az aki.
Az első házasságom nekem nem lett jó, utána 5 évig kerestem az igazit, kaptam hideget és meleget is, de nem adtam fel!
És meglett! Most van egy nagyon boldog családom már. Nem szabad feladni, persze sok harc és kutatás, de ki kell tartani. Persze fogadd meg az előttem írók tanácsát is, lemondás is kell,meg a dolgok megoldása, ma túl elpuhult mindenki sajna...
ugyanezt akartam írni, mint a 9-es:D
amúgy van olyan párkapcsolat ami örökre szól, ez a benne lévő feleken áll csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!