Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van-e így értelme párt keresne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e így értelme párt keresnem (21F)?

Figyelt kérdés

Az átlagostól eltérő igényeim vannak párválasztás terén, és érdekelne, hogy szerintetek ilyen igények mellett egyáltalán van-e értelme párt, barátnőt keresnem.

Egyetemi tanulmányaim miatt sokat bent vagyok az egyetemen, szeptembertől elkezdek kutatni a szakdolgozatomhoz, emiatt nem tudnék sok időt vele tölteni, maximum 1-2 órát késő délutánonként/esténként, ha nem kell zárthelyire készülni, meg hétvégenként 1 napot. Emellett nem szeretek chatelni, facebookozni, szóval az is kizárt a részemről, hogy chat-en egész nap vele lógjak.

Belső tulajdonságilag pedig olyan lány tudna megfogni, akinek vannak saját, egyéni gondolatai, érdeklik a világ dolgai, a művészetek, tudományok.

Igazából tudom, hogy nem 1, nem is 2 ilyen lány lenne, aki ezek alapján megfelelne, de szerintetek lenne olyan, akinek meg én felelnék meg, így, hogy nem túl sok időt tudok vele tölteni?

2015. aug. 20. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
jaj hagyjad mar h igy tulreagalod az egyetemet
2015. aug. 20. 00:52
 2/5 Interferencia ***** válasza:
Nincs.
2015. aug. 20. 00:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, nincs.
2015. aug. 20. 04:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem neked nem barátnő kell, hanem alkalmi partner.

Amolyan barátság extrával.

Egy olyan lány, akinek kb ugyanennyi az érdekeltsége feléd, mint neki feléd-

Szerintem max ilyet érdemes keresned, aki ugyanígy nem akar semmi kötöttséget, de időnként kimozdulna meginni veled egy sört vagy szexelne. Így biztosan nem lenne félreértés egyik részről sem.

2015. aug. 20. 07:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Értelme annak van, amit te értelmesnek találsz (ha bohócjelmezben albínó törpekacsákat kergetni a puszta közepén számodra értelmes, akkor máris van értelme űzni a dolgot), inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy van-e esélyed ilyen helyzetben, ilyen nőt találni? Nos, nem sok esélye van, ha százalékban akarnám megmondani, akkor a nulla és másfél közötti tartományból mondanék valamit, bővebben nem szándékozom kifejteni, hogy miért ilyen sansztalan a dolog, mert egyrészt valószínűleg te is tudod, másrészt meg azonnal megkapnám, hogy nőgyűlölő vagyok, holott csak igyekszem tényszerű lenni és nem hazug, idealista közhelyeket kiokádni erre a platformra és ezáltal hamis reményeket kelteni benned.
2015. aug. 20. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!