Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz párt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz párt találni a pasiknak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:26
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Bocsánat, 17-est akartam írni.
2016. máj. 31. 21:50
 22/58 A kérdező kommentje:
Vigyázzatok az itteni nők mindenkit le kisfiúznak akik nem azt irják amit hallani szeretnének.
2016. máj. 31. 21:54
 23/58 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem több oka is lehet. Várjátok a sült galambot, nem is próbálkoztok, nem viselkedtek férfiként, hanem KISFIÚKÉNT, töketlenkedtek, nem felel meg nektek akárki, nem adjátok lejjebb az igényeiteket, előítéletesek vagytok a nőkkel szemben, ha szép azért, ha csúnya azért nem kap esélyt. Na mindenki válogassa ki, ami rá igaz.
2016. máj. 31. 21:58
 24/58 anonim ***** válasza:

23-as

Az miből derül ki neked, hogy túl magasak az igényeink?

Így, mindenkinek?

2016. máj. 31. 22:02
 25/58 anonim ***** válasza:
Hát...Én 17 éves vagyok és még sosem próbálkoztam,ezért nincs párom,de az a baj tudom mi lenne a vége hogyha kezdeményeznék egy lánynál.
2016. máj. 31. 22:03
 26/58 anonim ***** válasza:

# 24: Hozzátette, hogy mindenki válogassa ki, ami rá igaz, tehát nem mindenkire mondta.

Azt viszont nem értem, hogy az, hogy nem felel meg akárki, miért baj.

2016. máj. 31. 22:06
 27/58 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Utolsó mondatomat elolvastad? Mindenki válogassa ki, ami rá igaz- ez azt jelenti, hogy nem mindenkire igaz minden stb stb. Jaj, komolyan, úgy szerettek ugrani az ilyenekre, hogy hihetetlen. Pedig csak értelmezni kéne.
2016. máj. 31. 22:07
 28/58 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem adjátok lejjebb az igényeiteket. Olyan csajokra csorog a nyálatok, aki elérhetetlen. Aztán összejöhetnétek egy esetleg kicsit csúnyácskább vagy csak nem annyira fullos csajjal, de még meg sem próbáljátok megismerni, mert az nem az a valaki, akit ti elképzeltetek.
2016. máj. 31. 22:09
 29/58 anonim válasza:

Én sem szoktam próbálkozni.

Életemben először elmentem egy szórakozó helyre és életemben először kezdeményeztem egy lánynál.

Ez kb 17 évesen volt.

Úgy féltem...oda mentem hozzá és izgultam mi lesz... aztán szívesen beszélgetett velem és olyan jó érzés volt hogy sikerult kezdeményezni és beszélgetek egy lánnyal.. Ráadásul őt figyeltem egész este.

Aztán egy testesebb fiú megfogja és erőből ellökött...úgy hogy elestem a földre.

A lány nézte hogy mi történt és megijedt,de felnézett a fiúra és meglepodve nézett rá és mosolygott... gondolom tetszett neki amit lát és elkezdett beszélgetni vele..

Utána felálltam és kimentem ,közben rajtam nevettek a barátai az ajtónál... olyan rossz érzés volt.

Elmentem és azóta nem voltam szórakozni és nem is merek már kezdeményezni.

Most 24 éves vagyok.

2016. máj. 31. 22:13
 30/58 anonim ***** válasza:

27 és 28 ugye nem ugyanaz?

Kezdek összezavarodni...

2016. máj. 31. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!