Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz párt találni a pasiknak?
23-as
Az miből derül ki neked, hogy túl magasak az igényeink?
Így, mindenkinek?
# 24: Hozzátette, hogy mindenki válogassa ki, ami rá igaz, tehát nem mindenkire mondta.
Azt viszont nem értem, hogy az, hogy nem felel meg akárki, miért baj.
Én sem szoktam próbálkozni.
Életemben először elmentem egy szórakozó helyre és életemben először kezdeményeztem egy lánynál.
Ez kb 17 évesen volt.
Úgy féltem...oda mentem hozzá és izgultam mi lesz... aztán szívesen beszélgetett velem és olyan jó érzés volt hogy sikerult kezdeményezni és beszélgetek egy lánnyal.. Ráadásul őt figyeltem egész este.
Aztán egy testesebb fiú megfogja és erőből ellökött...úgy hogy elestem a földre.
A lány nézte hogy mi történt és megijedt,de felnézett a fiúra és meglepodve nézett rá és mosolygott... gondolom tetszett neki amit lát és elkezdett beszélgetni vele..
Utána felálltam és kimentem ,közben rajtam nevettek a barátai az ajtónál... olyan rossz érzés volt.
Elmentem és azóta nem voltam szórakozni és nem is merek már kezdeményezni.
Most 24 éves vagyok.
27 és 28 ugye nem ugyanaz?
Kezdek összezavarodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!