Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz párt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz párt találni a pasiknak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:26
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

(Még törlik a hozzászólásomat, ez igen...)

Na szóval azt akartam írni, 17-esnek, hogy nem könyörületességből adtam neki esélyt!

Nem játszok soha máltai szeretetszolgálatot!

Szimpatikus volt addig is a srác, de nem pasiként néztem rá, csak haverként, mivel tiszteltem annyira a párkapcsolatát, hogy nem szedtem el őt a csajtól!

2016. máj. 31. 22:15
 32/58 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, csak értelmeset nehéz. Idióta nőből van millió egy.
2016. máj. 31. 22:28
 33/58 anonim ***** válasza:
# 28: Ez nem azt jelenti, hogy nem jó akárki. Nekem speciel nem a "fullos" nők jönnek be egyáltalán, és nem is a közszépségek, hanem a nerdesebb/sportosabb, afféle tipikus rendeslány-típus a visszafogottabb fajtából. Viszont tudom, hogy mi az, amit keresek bennük (főleg belsőre), így ettől függetlenül nem jó akárki, nem jó olyan, akivel úgyis rosszul működne egy kapcsolat.
2016. máj. 31. 22:33
 34/58 anonim ***** válasza:

Szeretnék valamit elmondani nektek férfiak. Nekem már volt 168 cm magas, de 186 cm-es is az életemben. Ha a férfi férfiként viselkedik, akkor magas lesz a szememben.

Egy valamit viszont értsetek meg férfiak, először a nő szívéig kell elérnetek, hogy megnyissa nektek a mennyek kapuját. Ha berúgod a cucncija kapuját, ne csodálkozz, ha orrba vág. A puás tanításokat felejtsétek el, az egész csak arra tanít, hogy ne tiszteld magadat és a nőket sem. Butaságra tanít és arra, hogy hogyan légy idióta. Az udvarlás nem arról szól, hogy odamész az utcán a nőhöz a farkadat lengetve. Megalázó ez neked is, meg a kiszemelt nőnek is. A nők félnek az ilyen férfiaktól, ezért utasítanak vissza benneteket. Régen az ilyeneket aszfaltbetyároknak hívták és normális nő nem állt velük szóba. Ha férfi vagy, legyen tartásod, ha nő vagy, legyen tartásod. Ha így van, akkor egymásra fpgtok találni.

2016. máj. 31. 22:37
 35/58 anonim ***** válasza:
9%

"Egy valamit viszont értsetek meg férfiak, először a nő szívéig kell elérnetek, hogy megnyissa nektek a mennyek kapuját. Ha berúgod a cucncija kapuját, ne csodálkozz, ha orrba vág. A puás tanításokat felejtsétek el, az egész csak arra tanít, hogy ne tiszteld magadat és a nőket sem. Butaságra tanít és arra, hogy hogyan légy idióta. Az udvarlás nem arról szól, hogy odamész az utcán a nőhöz a farkadat lengetve. Megalázó ez neked is, meg a kiszemelt nőnek is. A nők félnek az ilyen férfiaktól, ezért utasítanak vissza benneteket. Régen az ilyeneket aszfaltbetyároknak hívták és normális nő nem állt velük szóba. Ha férfi vagy, legyen tartásod, ha nő vagy, legyen tartásod. Ha így van, akkor egymásra fpgtok találni." Érdekes módon én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. A bunkó, tahó, "pénisz lengetős" idióták, akiknek viszont egyben jó dumájuk is volt, harsányak, határozottak voltak, mindig az ilyen férfiak vitték el a nőket. És NEM CSAK az idióta, pláza p|c sa, ri ß anc nőket. És nem a külső valóban nem volt mérvadó, a legtöbb ilyen pasi is mondjuk jó esetben is átlagos kinézetű volt és átlag magas.

Aki valóban jólnevelt, udvarias, becsületes és rendes férfi nem sok esélye van manapság. Ezt saját tapasztalatból mondom, sajnos engem is nagyon szigorúan neveltek, mindenhez engedélyt kellett kérnem, nem csinálhattam azt amit akartam. Ennek folyamán szociális képességek terén (a saját korosztályom / generációm felé) igencsak elmaradottak. És ezért nem is tekintenek rám férfiként, hiába vagyok udvarias és tudok beszélni komoly témákról a nőket ez nem érdekli. Még az átlagos / csúnyácska könyvmoly is a határozott, menő, "rosszfiúra" bukik. Nyugodtan le lehet pontozni, de azt hiszem az is csak az én igazamat bizonyítja. Egyébként én már beletörődtem ebbe, megváltozni úgyse fogok tudni soha és nem is akarok.

2016. máj. 31. 23:58
 36/58 anonim ***** válasza:
A férfiak felé van egy társadalmi elvárás, hogy muszáj kezdeményezniük, és a nőknek várni kell csak. Ez azt jelenti, hogy a nők közül a kezdeményezőknek és a visszahúzódóknak is reális esélyük van, a férfiak közül viszont csak a kezdeményezőknek. A másik, hogy a férfiak felé külsőre és belsőre is nagyobb az elvárás. Elsősorban a határozott fellépésre, önbizalomra, férfias arcvonásokra gondolok.
2016. jún. 1. 00:31
 37/58 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy ha egy nőnek igazán tetszel, akkor kezdeményezni fog nálad.ha kell, akkor hatszor el fog menni előtted megigazítva a haját. nem ő tehet róla, ha a diszkrét jelekből te nem tudsz olvasni. Az a nő, akit elvittek a férfi orra elől, az azt jelenti, hogy nem volt az ő színvonalához méltó, azaz neki csak egy pcsa volt. Emeljen a lécen öt centit, lesz majd nő, aki azt is megugorja nála. A szerelemeben, a társtalásban nincs alku soha, ezt tanuljátok meg végre.
2016. jún. 1. 00:53
 38/58 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem minden nő tud vonzódni mindenféle, fajta pasihoz.Ahogy a pasik sem vonzódnak mindenféle, fajta nőhöz.
2016. jún. 1. 07:36
 39/58 A kérdező kommentje:

66%-os

Isten szemébe minden ember egyforma,és a PUAH-s tanitásokról ló..aszt sem tudsz,pont azt tanitják hogy TISZTELD ha egy nő finoman nemet mond és szeressed az embereket visszautasitás ellenére is..

2016. jún. 1. 08:12
 40/58 A kérdező kommentje:

ma: 00:31

"férfias arcvonásokra gondolok."

Ez igy van,ha nem ilyen arcal születtél,akkor fel is kötheted magad,akkor sem fogsz kelleni 1 nőnek sem..

2016. jún. 1. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!