Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám azt mondja hogy lúzer vagyok mert nincs párkapcsolatom. Igaza van?
Ha pont ezzel a szóval mondta, az gáz. Az is gáz, hogy a kollégák véleménye miatt aggódik, nem azért, hogy te magányos leszel-e. És az is gáz, hogy ezek szerint kibeszél annál jobban, mint hogy:
- Mi van Katikával?
- Á, köszi, megvagyunk, megy neki a munka, stb.
- És a fiúk?
- Nincs most senki komoly, még fiatal,éli az életét.
Én anyukaként így rendezném le. A lányom az, aki mellett ki kell állni. Más kérdés, hogy otthon elmondanám neked a véleményem, pl. pasizz vagy valami, de nem ilyen szavakkal.
"Kérdező szerint is nekem van igazam! Na? :-P "
Aki a döntésképességéről híres? :) Eleve feltett egy kérdést, majd kijelente,d hogy biztos benne
Vannak szülők akik elég gonoszak tudnak lenni. Még ha ezt is gondolják, akkor sem mond normális ember ilyet a gyerekének.
Emellett viszont szerintem azért egy bizonyos kor után már valami gebasz van, ha az ember nem talál magának társat. Annak nyomós oka van. Amin érdemes elgondolkodni. Persze ha te a szingli életmódot választottad tudatosan, az megint más.
Ha viszont régóta próbálkozik valaki, szeretne, de mégsem volt 1 komolyabb kapcsolata sem, már 28-30 év körül jár, akkor érdemes magába nézni mi az amit elront, mert ott már benne van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!