Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ennyire elfogadott, hogy a férfiak generációja egyre életképtelenebb?
A pasik szinte minden alól fel vannak mentve, csak azért mert "a férfiak ilyenek", közben olyanok egyesek mint akik megrekedtek egy 5 éves hülyegyerek szintjén, és a nők "feladata" hogy ellássák őket, mert ha nem akkor az csak a pénzre hajt meg nem is szeret.
Dolgozok és külön élek, de 10-ből talán egy pasi az akinek tán normális munkája van, hogy külön élne a szüleitől hát az meg 100-ból talán 1... Egyik másik olyan hogy úgy eszik mint egy csecsemő, leeszi magát, a koszos kezét a ruhájába törli, kiborítja a poharat, és iszonyat kupit hagy maga után, amit persze a nő nyaljon fel, mert míg a pasi ledolgozok melóhelyen 8 órát, utána semmi dolga otthon, a nő meg dolgozzon is teljes munkaidőben, aztán még otthon is szolgálja ki a pasit, mert mi az hogy a nő nem főz, nem mos, nem takarít, de az tökre rendben van ha a pasi otthon csak mereszti, közben megágyazni sem képes magának, inkább alszik az összedúrt ágyban...
Semmi igényük a saját életük élésére, és ez senkit sem zavar, ráfogják a munkára, pedig ha felmegy a netre az ember férfiként kb 5 perc alatt lehet találni munkát, mert akárhogy nézzük, a nők nem fognak tudni fizikai munkát végezni csak ha megszakadnak. Egy pasi viszont igen, sőt, a női munkákat is simán meg tudja csinálni... De nem csak ez, ott van a megcsalás dolog is, a pasiknak lehet mert ők pasik, ez el van fogadva, de ha egy netán csak önkielégít már azért is meg van szólva hogy mekkora qrva... Ja meg ugye ez is hogy meg lehet nézni milyen gyakoriak a házasságok is, meg hogy kezeli a két nem, a pasik félnek az elkötelezettségektől meg a felelősségtől mint a tűztől, és csak magukra gondolnak hogy mennyit fognak ők bukni majd a válással, de nem baj max csinálnak egy gyereket a nőnek hogy befogja aztán ha megunja a családosdit akkor leléphet bármikor, ha ügyes még gyerektartást sem kell fizetnie.... És ez is tök elfogadott, "hétköznapi" jelenség...
Én nőként kezdek ebben nagyon belefáradni, és esküszöm, egyedül többre viszem mintha lenne mellettem egy pasi akit még pluszba abajgatnom kellene... Persze biztos nekem nagyok az igényeim, csak érdekes hogy 20 évvel ezelőtt még a férfiaknak is volt igényük a megélhetésre, nem csak a nőknek... Manapság meg vagy az van aki otthon sír anyáék nyakán hogy nincs senkije vagy az hogy apáék a feneke alá toltak mindent és erre veri a mellét, de egyedül a nagyvilágban azt se tudná merre van arccal...
Nem védem meg sokukat, mert tényleg ilyenek, viszont ennek is két oldala van. Normális, nem ganaj és jól fizető állást az esetek 95%-ban akkor kapsz, ha van hátszeled és protekciód valahol. Példa: ismerek egy mérnök srácot, aki rohadt okos volt az egyetemen, tényleg. Egyetem után nem kapott állást majd 2 évig a szakmájában, max kb takarítónak mehetett volna el. Szerinted azért tanult 5 évig az egyetemen, hogy egy segghülyéknek való állást csináljon havi 80 ezerért? És mindezt csak azért, mert senki, de senki sem segítette az álláshozjutásban, még a szülei is lehúzták érzelmileg. Nagy nehezen kapott állást, de abban sem keresi szénné magát.
Millió hasonló példa van. Ne keverd össze az olyan ingyenélő gyökereket a tanult, művelt emberekkel, akik tényleg ilyen szellemi csecsemő szintjén vannak, hogy se tanulni se melózni nem esik jól nekik.
Másik részről honnan tudod, miért él valaki a szüleivel? Mi van, ha betegek és ápolnia kell őket, vagy felügyelnie rájuk? Vagy csak szimplán nem egy b arom, aki idegen emberek zsebét tömi albérletpénzzel csak azért, hogy elmondhassa egy dög unalmas lánynak a randin, hogy külön él a szüleitől. :D Majd, ha a nő is bizonyít, akkor joggal várhatja el, hogy menjen vele élni a pasas albérletbe vagy lakásvásárlás által saját lakásba. Mondom, mindkét oldal jelen van, de elő lehetne venni a nőket is, hogy 90%-uk egy ingyenélő gold digger, az értelmi színvonalukról nem is beszélve, amiben kimerül a Farm, és más tv műsorok bámulása, a legújabb körömlakkokon át a topánkák kitárgyalásáig...:D
Rengeteg ilyen férfit ismerek, amit leírtál, kérdező. Rokonságban is, exek. Sőt még a mostani párom is. Amíg nem költöztem hozzá, nem is nagyon volt takarítva. Egyszer láttam felmosni, de azt is jó mocskos vízzel. Olyan, számomra alapvető dolgokat, hogy fürdő kitakarítása, vízköoldó, zsíroldó a konyhába, ilyesmit nem ismer. Szerintem azt sem tudja, hogy létezik. Porszívózni egyszer porszívózott, de azt is minek? Komolyan, nem tudom mi olyan nehéz benne. Középen tologatta kicsit, azt kész. Ágyneműmosás, vagy ablakpucolás, ne is vicceljünk. De legalább megköszöni a párom, hogy megcsinálom. Azt utálom egyébként, hogyha kérek valamit, azt hetekig vagy hónapokig kell mondogatom neki. Aztán megunom, elkezdem én, pl a szekrényt megszögelem, hát olyan patália lesz belőle, hogy hagyjam, nem az én dolgom, majd ő megcsinálja, de az nem fog megtörténni. Füvet sem nyírhatom le, majd ő, de ő elmondása szerint nem ér rá. Jó. Kukát kivigye, hát az minden héten komoly problémát okoz. Cipőjét nem pucolja, ápolja, ezért kb egy szezont bírnak ki, mert eltörik a bőr stb. Én nem mondok már rá semmit. Pedig már elmúlt 30.
És a környezetemben csak ilyen férfiak vannak, vagy rosszabbak. Szóval én nem is gondoltam arra, hogy van másmilyen, ez a nagy büdös helyzet.
Ebből is látszik mennyire hülyékkel kezdtek,nem értelmesekkel... Innentől pedig nem tudom mit várnak a nők...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!