Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott pasik történ már olyan veletek, hogy egy csúnya lánynál próbálkoztatok és az visszautasított, m viszont egy csinosnak mondott jó nő elfogadott?
Figyelt kérdés
Nem nagyon akarok elhinni, de úgy nézz ki ebe a cipőbe járok. Valóban elfogadott tegnap szeretkeztünk is. Barátaim sem értik, mert szerintük is nagyon nagy a különbség.2016. ápr. 5. 22:53
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan alternatív dimenzió ahol ez megtörténhetne. Kamu a kérdés.
2/8 anonim válasza:
ilyen nincs ha csak nem egyedülálló gyerekes anyuka a nő
3/8 anonim válasza:
Jó neked szerencséd volt :D Én mondjuk jó indulattal átlagos vagyok de a legtöbb nő elküld általában.
4/8 A kérdező kommentje:
1. hidd el én is annak gondolom, mert szerintem van valami a háttérbe, de eddig érdekes módon akar, szeret. Amúgy a pénz sem lehet szerintem, mert 110 ezer a nettóm.
2016. ápr. 5. 22:56
5/8 anonim válasza:
Persze, voltak már nagyon szép barátnőim.
7/8 anonim válasza:
A csunya lany vszeg azert hajtott el mert neki a komplexusai miatt szuksege van egy szoke hercegre. A szep lanyok meg mivel bkit megkaphatnak vszeg egy ertelmes, jo humoru pasit valasztanak, (aki nem feltetlenul jokepu). Egyebkent en sem a csunyak taborat erositem es kb senki se erti az ismeroseim kozul hogy tudtam ilyen "iszonyu csunya" "zsidoorru" "gebe" valakit valasztani (a paromnak kicsit nagy az orra es vekony is) de engem nem erdekel. En nem latom csunyanak, mas meg le van t0jva.
8/8 anonim válasza:
Van ilyen amikor nimfó a nő és bárkivel lefekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!