Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőnél elfogadott férfinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnél elfogadott férfinél nem, ha 30 évesen még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 21:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
igen
2016. máj. 8. 21:52
 2/23 anonim ***** válasza:
34%

Marmint ki szerint? Mindenkinek mas a velemenye errol, jogszabaly pedig nincs ra.

Szerintem erettsegi utan ideje elkoltozi otthonrol. Mas szerint meg 40 evesen se gond mert manapsag nem lehet mar semmit sem elerni az eletben, foleg nem sajat lakast.

2016. máj. 8. 21:53
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
ebben az országban nem csoda ha valaki még otthon él. Másrészt senkinek semmi köze hozzá.
2016. máj. 8. 21:55
 4/23 A kérdező kommentje:
3. Ismerkedés szempontjából kérdeztem. Nyilván a másik félnek van köze hozzá
2016. máj. 8. 21:56
 5/23 anonim ***** válasza:
69%
ismerkedésnél? a legtöbb nő hallani se akar olyanról aki a szüleivel él de nem tudom ezek hol élnek... tudják egyáltalán mennyi ma magyarországon az átlag fizetés? .. az a kedvencem amikor a nő a szüleivel él az apjáék tartják el és elvárja hogy a férfi ne lakjon otthon !
2016. máj. 8. 22:01
 6/23 anonim ***** válasza:
41%

Igazából itt lehet lekövetni, hogy a statisztikai fogalom "átlag pasi" és a nők által megfogalmazott ismerkedési minimumot jelentő "normális pasi" közti olló véglegesen szétnyílt.

Ezt lehet nézni a külsőt tekintve(magasság, súly, testzsírszázalék,stb) és az anyagiakat tekintve is(fizetés, lakáshelyzet, autó, stb).

Valaki nem tenne fel egy kérdést, hogy mi számít ma a nőknek normálisnak?

2016. máj. 8. 22:26
 7/23 anonim ***** válasza:
49%
Nevetséges. Ha itthon az ember el akar érni valamit ahhoz, hogy legyen valaki akkor 23 éves koráig az esetek 98%-ában JÓ diplomával kell rendelkeznie és akkor még ott tartunk, hogy elindul a 0-ról és elmehet állást keresni. Ha otthon még elnézik egy darabig, hogy ott él ( ami szerintem minden szülőnek kötelessége, hogy a gyermeke még maradhasson jó ideig amíg talpra áll) akkor is illik beleadni a családi kasszába legalább annyit, amennyit felél ott. Ha tegyük fel, hogy bőven átlagon felül keres mondjuk 400k forintot nettóban, akkor az egy év alatt 4.8m forint. Ebből még él lakik stb ott van, hogy ha spórol akkor félre tud rakni 3.5-4m forintot. Na 4 millió forint ma arra elég, hogy egy nagyobb városban, talán kap egy lepukkant, 2 szobás lakást vagy Pesten még annyit se, vagy ha szeretne egy normális autót akkor ahhoz még hozzá kell tennie, 1-1.5m forintot. Mondhat bárki bármit, egy normális autót ma 4m forint alatt nem lehet kapni. Innen indul egy 23 éves fiatal. Ha ezt valaki nem tudja belátni és egy csaj ezt nem tudja elfogadni, akkor az a csaj arra sem méltó, hogy köszönjünk neki.
2016. máj. 8. 22:55
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
Erm, nem tudom ti hol éltek, de én nőként ugyanolyan cikinek tartanám, ha 30 évesen még a szüleimnél élnék, mintha férfi teszi ugyanezt. Megértem, ha valaki tanul, de azért ritkán tanulnak az emberek 30 éves korukig...
2016. máj. 8. 23:11
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Inkább laknak életük végéig albérletben, mint okosan gondolkodva pár év alatt összeszednek egy lakást. #7nél csak annyi a baj a gondolattal, h 2 millió alatt azért van normális autó, de Pesten 15 alatt nincs lakás.

Am ott van a rengeteg vidékről albérletbe költözött srác, akinek a szülei fizetik a kecót, az übermenő, meg önálló.

Nem mellesleg mi az optimális egy lánynak: a srác szülei vettek a gyereknek egy lakást, ő meg ilyenkor gyorsan méltóztatik összeköltözni vele.... Nem együtt megkeresni, az túl fáradtságos, meg jaaaaj mennyi idő a szép fiatalságából

2016. máj. 9. 00:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Ma az az önálló, aki bérel egy lakást, eszi a kínait és hazahordja anyukának a ruháit mosni.

Ez csak egy indikátora a vagyoni helyzetnek, semmi másra nem jó (de igazából még annak is felszínes)

2016. máj. 9. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!