Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ennyire elfogadott, hogy a férfiak generációja egyre életképtelenebb?
A pasik szinte minden alól fel vannak mentve, csak azért mert "a férfiak ilyenek", közben olyanok egyesek mint akik megrekedtek egy 5 éves hülyegyerek szintjén, és a nők "feladata" hogy ellássák őket, mert ha nem akkor az csak a pénzre hajt meg nem is szeret.
Dolgozok és külön élek, de 10-ből talán egy pasi az akinek tán normális munkája van, hogy külön élne a szüleitől hát az meg 100-ból talán 1... Egyik másik olyan hogy úgy eszik mint egy csecsemő, leeszi magát, a koszos kezét a ruhájába törli, kiborítja a poharat, és iszonyat kupit hagy maga után, amit persze a nő nyaljon fel, mert míg a pasi ledolgozok melóhelyen 8 órát, utána semmi dolga otthon, a nő meg dolgozzon is teljes munkaidőben, aztán még otthon is szolgálja ki a pasit, mert mi az hogy a nő nem főz, nem mos, nem takarít, de az tökre rendben van ha a pasi otthon csak mereszti, közben megágyazni sem képes magának, inkább alszik az összedúrt ágyban...
Semmi igényük a saját életük élésére, és ez senkit sem zavar, ráfogják a munkára, pedig ha felmegy a netre az ember férfiként kb 5 perc alatt lehet találni munkát, mert akárhogy nézzük, a nők nem fognak tudni fizikai munkát végezni csak ha megszakadnak. Egy pasi viszont igen, sőt, a női munkákat is simán meg tudja csinálni... De nem csak ez, ott van a megcsalás dolog is, a pasiknak lehet mert ők pasik, ez el van fogadva, de ha egy netán csak önkielégít már azért is meg van szólva hogy mekkora qrva... Ja meg ugye ez is hogy meg lehet nézni milyen gyakoriak a házasságok is, meg hogy kezeli a két nem, a pasik félnek az elkötelezettségektől meg a felelősségtől mint a tűztől, és csak magukra gondolnak hogy mennyit fognak ők bukni majd a válással, de nem baj max csinálnak egy gyereket a nőnek hogy befogja aztán ha megunja a családosdit akkor leléphet bármikor, ha ügyes még gyerektartást sem kell fizetnie.... És ez is tök elfogadott, "hétköznapi" jelenség...
Én nőként kezdek ebben nagyon belefáradni, és esküszöm, egyedül többre viszem mintha lenne mellettem egy pasi akit még pluszba abajgatnom kellene... Persze biztos nekem nagyok az igényeim, csak érdekes hogy 20 évvel ezelőtt még a férfiaknak is volt igényük a megélhetésre, nem csak a nőknek... Manapság meg vagy az van aki otthon sír anyáék nyakán hogy nincs senkije vagy az hogy apáék a feneke alá toltak mindent és erre veri a mellét, de egyedül a nagyvilágban azt se tudná merre van arccal...
27, Szerintem arról is a nők tehetnek(nem az állítólagos cikiző haverok), hogy manapság nem házasodnak olyan kedvel a férfiak. Miért házasodjon egy férfi, ha a jóval könnyebben szerez nőt, mint a 20-30 évvel ezelőttiek? Na?
A nők szépen belestek a saját csapdájukba. Pasiról pasira járnak aztán csodálkoznak, hogy a férfiak nem ragadnak le mellettük. Miért ragadnának le? Jön másik tök könnyen. Ilyenek letteka nők, régen jóval kevesebb ilyen könnyű nőcske volt, talán inkább ez az oka, hogy anno hosszabb távra is tervztek férfiak.
Így már minden világos,egy újabb nő,aki kizárólag a jóképű,izmos,bunkókkal áll szóba,akik hülyék mindenhez,de legalább jóképűek...
Szokásos női sírás.
Ha hülyékkel kezdesz,ne csodálkozz ha ezt kapod.Ha értelmesebbekkel kezdenél,nem lenne ez. Lehet hogy az értelmesebbek nem a legjóképűbbek,de ők legalább tudnak viselkedni,maguk után rendben tartani a dolgokat stb...
24/F
Amúgy ez így van, egy nő épp úgy el van egyedül mint hal a vízben, azért nem fog összejönni egy pasival, hogy munka után legyen még egy ember akit el kelljen látnia, mert az semmire nem képes. Csak hát ezt nem lehet azonnal kiszűrni, mert sokan remekül megjátsszák magukat, de hát idővel úgyis mindenki kimutatja a foga fehérjét. Például az egy intő jel ha a pasi 30 évesen még anyáék él és nem az anyagiak miatt, inkább az áll a háttérben hogy nem kell magát ellátnia mert anya megcsinál neki mindent, csak megdugni nem lehet.
Most szerintem ha te el tudod látni magad, akkor te se akarnál magadhoz egy olyan embert aki csak kupit hagy maga után és el van intézve annyival hogy "jaj hát ő már csak ilyen".
Nézd... ez a "házimunka=női munka" abból az időből maradt ránk, amikor egy férfi még el tudott tartani egy családot egyedül, a nő pedig otthon volt, nevelte a gyerekeket, vezette a háztartás, meleg étellel várta a "Zurát" stb, stb. Ma már az van, hogy
1. Legtöbb esetben egy férfi nem tud hosszútávon eltartani egy családot, szükség van arra, hogy a nő is dolgozzon
2. A nők kezdenek rájönni, hogy ők is emberek, nem pedig szülő- és háztartási robotgépek. Ennek megfelelően nem feltétlenül a gyerekszülésben és a férj kiszolgálásában látják életük egyetlen értelmét: elmennek egyetemre, lediplomáznak, karriert építenek. Viszont. Ott a másik női réteg, akinek ez nem adatik meg (akár önhibájukból, akár azon kívül), és nekik sajnos tényleg az marad életük egyetlen teljesítménye, hogy szültek és hogy "jó feleségek"=saját igényeik már nincsenek, csak a férj és a gyerekek kiszolgálásának élnek. És - ahogy én látom - az van, hogy ezek a nők mindig is voltak, vannak lesznek. Pl. pont az általad említett férfiréteg anyukái ők. És az a férfi, aki ebben nőtt fel, az ezt fogja normálisnak tartani, és ha nincs meg a megfelelő intelligenciája és akaratereje (ill. azt is tegyük hozzá, hogy az az ember, akit totyogós korától kiszolgálnak és agyonkényeztetnek nagy valószínűséggel egy önző, követelőző, akaratos farok lesz), akkor meg se próbálja kinyitni a szemét, és felfogni, amit a nő karattyol neki, miszerint ez így nem normális. És nem, nem fogja fel, hogy a mai nő is ugyanannyit dolgozik, mint ő. Nem érdekli, és nem is érti, mert "bezzeg az anyja meg tudta csinálni, akkor ő mér' nem"...
Én közvetlen közelben látok ilyen anya-fia párost: anyukát az teszi boldoggá, minél fényesebbre nyalhatja a pici fia fenekét (hát persze, hiszen élete egyetlen teljesítménye az, hogy szült - egyébként innen ered az anyaság túlmisztifikálása is, de ez már más téma), a "pici fiúnak" meg 32 évesen hol van nője, hol nincs, mert mindegyik ráun pár hónap után a cseléd/nevelőnő szerepre. És a pali nem érti. Tényleg nem.
A legszomorúbb pedig az egészben az, hogy az ilyen mentalitású generáció folyamatosan újratermeli saját magát: ezek a családok, amelyekben anyuka életének értelme a többi családtag minél magasabb szintű kiszolgálása lánygyermeket is nevelnek ugyebár. És ha egy lánygyerek azt látja, hogy a női szerep a főzés-mosás-takarítás-s.ggnyalás, akkor azzal fog azonosulni, és felnőtt korában - ha fel nem ébred - ugyanezt fogja csinálni. Tehát az általad említett férfiaknak már meg is van a potenciális megfelelő párja, akivel "boldogan" élhetnek, míg meg nem halnak....
Lehetne ezt még ragozni bőven, de szerintem leírtam a lényeget.
Én úgy nőttem fel, hogy anyám a hizimunkát csinálta, apám a pénzt hozta.
Így ilyen lett az elvem nekem is.
Fogalmam sincs, te hogyan kaptál ki ennyi defektes pasit. De... ne haragudj, de ez magad felé is igénytelenség, mert egy elmegy, de abból az egyből tanulni kell. Az én exem is totálisan életképtelen volt, próbálkozott ugyan, de nem vagyok az anyja, hogy tanítgassam mindenre...
Érdekes módon több olyan férfival hozott össze a sors, aki képes elvégezni a házimunkát, dolgozni, sőt! a párom messze jobban odafigyel a rendre, tisztaságra, hogy néha csak lesek. Ráadásul főzni is szeret, ami számomra egy főnyeremény. Tudja, mennyire gyűlölök főzni, és konkrétan ezért nem engedi meg, hogy én csináljak reggelit, azon meg szabályosan összeveszünk, ki rakja össze a bútorokat, mert mindketten szeretünk barkácsolni, fúrni, dolgokat összerakni. Egyedül a portörlésben nem hajlandó segíteni, de azt valahogy szerintem túlélem :D. És még csak nem is kellett túlzásba vinnem a keresgélést...
Ha nem is sokan ennyire lelkesek, a férfiak nagyobbik fele nem egy lusta disznó meg szerencsétlen barom. Persze vannak fokozatok, vannak, akiket kicsit "nevelni" kell, van, akinek pedig teljesen természetes. Rosszul választottál, hagyd az ilyeneket a francba, keress jobbat, mert vannak elég sokan!
Férfiként hadd szóljak hozzá. Az általad leírt férfiak szinte mindenhol megtalálhatóak. A régi kollégáim között is volt olyan, aki nemes egyszerűséggel belefújta a levegőbe az orrát. A másik meg este 9-kor tántorgott be az üzembe totál részegen, hogy márpedig őt beosztották éjszakára, holott soha nem is volt ott három műszakos munkarend. Aztán volt még a link gyerek, akinek a szavai 99%-ban kamukból, hazudozásokból állt. Aztán volt még egy önbizalom-hiányos, szociofób szemétláda felettesünk is, akit mindenki rühellt, mint a szart. Aztán volt még büdös, retkes, ápolatlan, izzadságszagú, buta, bunkó munkatársam is. Nos, engem meg tudod mi borzaszt el? Hogy ezeknek mindnek volt/van nője. :D És nem is akármilyen nője. Egész jó nőkről van ám szó, FB-on le is csekkoltam a profiljukat, és a pofám leszakadt, hogy az izzadságtól bűzlő, bamba fejű buta srácnak egyetemet végzett, kellemes megjelenésű élettársa, a nagyképű, bunkó, tapló mocsoknak meg egy nagyon csinos irodista felesége. :D
Olyan férfitulajdonságokat tapasztaltam némelyik kollégában, hogy szégyenemben elsüllyednék, ha nekem kéne úgy viselkednem, de náluk ez tök alap. No meg azoknak a nőknek is, akik erre gerjednek. Eszméletlen, hogy nagyon sok férfi mennyire, de mennyire igénytelen, és mégis ott lépked mellette egy kis csini cica. Volt szerencsém az egyik korábbi munkahelyemen eljutni wellnessezni a munkatársakkal. Amilyen disznóólat hagytak maguk után a szobákban, a fürdőben, az öltözőkben, a strandon, hát nekem égett a pofám rendesen, és természetesen az utólagos leb#szást én is ugyanúgy megkaptam, hiszen az ő csoportjukba tartoztam. Tudnék mesélni, egy egész könyvet írni arról, mekkora felfordulást képesek csinálni a primkó férfitársaim, csak mert néhány napra hordába összeverődnek.
Kemény szavak, amiket leírtál, de sajnos így van, és annak ellenére, hogy akinek nem inge, nem veszi magára, mégis nagyon gyakran a teljesen hétköznapi srácok érzik magukat ismételten közös halmazba vonva ezekkel az emberszabásúakkal, ezekkel, akiknek mint írtam, MÉGIS VAN NŐJÜK, és ezért érzik igazságtalannak, hogy a sokkal korrektebb attitűdjükkel, a kifinomult etikájukkal, a normális erkölcsi és világnézetükkel a kutyának se kellenek, pusztán mert (FIGYELEM! FAIR NŐI ELVÁRÁSOK KÖVETKEZNEK!) nem barna a szemük, vagy mert nincsenek 186 és fél centi magasak, vagy mert még szüzek, vagy mert et cetera. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!