Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ennyire elfogadott, hogy a férfiak generációja egyre életképtelenebb?
A pasik szinte minden alól fel vannak mentve, csak azért mert "a férfiak ilyenek", közben olyanok egyesek mint akik megrekedtek egy 5 éves hülyegyerek szintjén, és a nők "feladata" hogy ellássák őket, mert ha nem akkor az csak a pénzre hajt meg nem is szeret.
Dolgozok és külön élek, de 10-ből talán egy pasi az akinek tán normális munkája van, hogy külön élne a szüleitől hát az meg 100-ból talán 1... Egyik másik olyan hogy úgy eszik mint egy csecsemő, leeszi magát, a koszos kezét a ruhájába törli, kiborítja a poharat, és iszonyat kupit hagy maga után, amit persze a nő nyaljon fel, mert míg a pasi ledolgozok melóhelyen 8 órát, utána semmi dolga otthon, a nő meg dolgozzon is teljes munkaidőben, aztán még otthon is szolgálja ki a pasit, mert mi az hogy a nő nem főz, nem mos, nem takarít, de az tökre rendben van ha a pasi otthon csak mereszti, közben megágyazni sem képes magának, inkább alszik az összedúrt ágyban...
Semmi igényük a saját életük élésére, és ez senkit sem zavar, ráfogják a munkára, pedig ha felmegy a netre az ember férfiként kb 5 perc alatt lehet találni munkát, mert akárhogy nézzük, a nők nem fognak tudni fizikai munkát végezni csak ha megszakadnak. Egy pasi viszont igen, sőt, a női munkákat is simán meg tudja csinálni... De nem csak ez, ott van a megcsalás dolog is, a pasiknak lehet mert ők pasik, ez el van fogadva, de ha egy netán csak önkielégít már azért is meg van szólva hogy mekkora qrva... Ja meg ugye ez is hogy meg lehet nézni milyen gyakoriak a házasságok is, meg hogy kezeli a két nem, a pasik félnek az elkötelezettségektől meg a felelősségtől mint a tűztől, és csak magukra gondolnak hogy mennyit fognak ők bukni majd a válással, de nem baj max csinálnak egy gyereket a nőnek hogy befogja aztán ha megunja a családosdit akkor leléphet bármikor, ha ügyes még gyerektartást sem kell fizetnie.... És ez is tök elfogadott, "hétköznapi" jelenség...
Én nőként kezdek ebben nagyon belefáradni, és esküszöm, egyedül többre viszem mintha lenne mellettem egy pasi akit még pluszba abajgatnom kellene... Persze biztos nekem nagyok az igényeim, csak érdekes hogy 20 évvel ezelőtt még a férfiaknak is volt igényük a megélhetésre, nem csak a nőknek... Manapság meg vagy az van aki otthon sír anyáék nyakán hogy nincs senkije vagy az hogy apáék a feneke alá toltak mindent és erre veri a mellét, de egyedül a nagyvilágban azt se tudná merre van arccal...
3-at is tudok mondani a szűk környeztemből akik ilyenek nőként is.
11 & 12
És ezek a hölgyek hány éves voltak? Közelebb a 20-hoz vagy közelebb a 30-hoz?
Ez a dal pont erről szól, imádom. ♥
https://www.youtube.com/watch?v=Pgmx7z49OEk
Nő vagyok, és egyetértek veled kérdező teljesen. Az a kedvencem, mikor kiakad egy pasi, hogy minek költözzön el a szüleitől, ha nincs is senkije?... Mondjuk azért, mert már nem egy kisbaba, és minden normális ember vágyik az önálló életre, arra, hogy eltartsa magát, megtapasztalja, milyen az igazi élet, hogy nyugalma legyen a szüleitől, és ne az legyen, hogy nem lehet szexelni, mert áthallatszik a falakon...
A másik a takarítás. Egyik pasi sem tudja, hogy mit jelent, ahogyan eddig tapasztaltam. Hébe-hóba porszívózgatnak itt-ott, aztán ennyi... És ki fogja kisúrolni a fürdőszobát, a kádat, a vízkőt leszedni a csapokról, a konyhát rendbe tenni, a mosogatóról meg a csempéről lesúrolni a zsírt, felmosni a padlót, stb? Ebből is elegem van már. Miért mindig örökké nekem kéne megcsinálni mindent? Egy frászt.
Lehet lepontozni, meg lehurrogni, egyáltalán nem érdekelnek az itteni sajnálkozó szerencsétlenek, attól még ez egy nagyon is létező jelenség.
Ezt nem nemre, hanem személyiségre válogatja. Ugyanez a helyzet a nőknél is. Ha most férfi lennél, erre akarnál rávilágítani, hogy mennyire eleged van a nőkből pont ugyanezek miatt.
Van ismerősöm fiatal körben, akinek az anyja otthon nem dolgozik, csak mereszti a valagát és WoW-ozik, disznóólban jól elvan, nincs pénz, de így is a mekiből hozat kaját stb. Szegény fiatal srácnak kell eltartani az anyját, mert a férje már nem bírta ezt és lelépett inkább.
Akkor azok a fiúk és férfiak akik jelenleg is munkában szakadnak meg vagy éppen a délutáni/éjszaki műszakra készülnek és nincs idejük ide írni azok nyilván egy másik bolygóról érkeztek, ugye.
Nem tudom hány éves vagy kérdező, de még messze nem nő.
"én is elmennék ha kellene a pénz meg bírnám erővel."
Aha, akkor ki van felmentve valami alól? Nem a férfiak, úgy tűnik...köztük sem mindenki egy erőemelő, aki annyira bírna a munkát, de a társadalom elvárja tőlük, mert férfinak születtek. A nőkkel szemben nincs ilyen, ők az irodában ülnek a gép előtt vagy a boltban eladók többségében. Így könnyű.
20 környéke mindegyik.
De a hasonló természertű férfiismerőseim is.
30 körül már senki nem ilyene, csak azok a tipikus elölsemmi, hátul copf hajú kockák akik sosem fognak megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!