Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg számítana hogy milyen levelet írsz társkeresőn?
Figyelt kérdés
Amikor csak annyit írtam hogy szívesen megismernélek meg szimpatikus az adatlapod ha gondolod beszélgessünk Stb. Akkor 20 nőből vagy egy max. Kettő írt vissza. Viszont amikor hosszú munkával Összehoztam egy tök Jó levelet akkor vagy 8-9 nő visszaírt hogy tők jó volt a leveled2016. máj. 30. 16:09
21/26 anonim válasza:
Kamu. Ha jól nézel ki, a nők nagy része a legunalmasabb sablonlevélre is válaszol. Ha nem, akkor pedig el sem olvassák, amit írtál.
22/26 anonim válasza:
Mit írtál? Esetleg mutatnál 1-2 példát?
23/26 anonim válasza:
Nőként írok, hogy én szinte csak olyan férfiakkal chateltem, akinek nem volt képe, de nem volt unalmas az adatlapja. Nem szerettem a beállított"hűdejólnézekki"fotókat. Sokkal izgibb volt nem tudni ki van a másik oldalon.
24/26 anonim válasza:
Némelyik választ olvasva (pl. itt is) olyan, mintha a gyakorira egy másik univerzumból írnának az emberek.
25/26 anonim válasza:
Persze hogy számít. Sablonra amit 30-4
26/26 anonim válasza:
Véletlen elküldtem. SZóval sablonszövegre amit naponta 60x megkap egy csaj, nem nagyon fog válaszolni. Ki kell tűnni valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!