Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg számítana hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg számítana hogy milyen levelet írsz társkeresőn?

Figyelt kérdés
Amikor csak annyit írtam hogy szívesen megismernélek meg szimpatikus az adatlapod ha gondolod beszélgessünk Stb. Akkor 20 nőből vagy egy max. Kettő írt vissza. Viszont amikor hosszú munkával Összehoztam egy tök Jó levelet akkor vagy 8-9 nő visszaírt hogy tők jó volt a leveled
2016. máj. 30. 16:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
24%
Ha jó a képed, akkor számít bizony. Ha nem jó, akkor kicsit sem.
2016. máj. 30. 16:11
 2/26 A kérdező kommentje:
1 ugyanazt a képet tettem ki mind két esetben és amikor egy jó értelmes levelet írtam tényleg többen írtak vissza
2016. máj. 30. 16:15
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen, vagyis jó a képed. Mazeltov!
2016. máj. 30. 16:17
 4/26 anonim ***** válasza:
49%

Ha nagyon jó a képed, teljesen mind1.

Ha közepesen jó akkor nem.

Ha közepesnél roszabb, akkor megint mind1 :D

2016. máj. 30. 16:18
 5/26 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim alapján az utolsóval válaszolóval értek egyet. Ha jól nézel ki képen, akkor mindegy mit írsz, ha meg nem tetszel a csajnak, akkor is mindegy. Nekem is írtak vissza néha sokan, de az számít akivel tudsz többször is randizni. Persze a leveled ne legyen primitív és ne legyen bunkó hangvételű, ez alap.
2016. máj. 30. 16:26
 6/26 anonim ***** válasza:
Igen, számít h milyen levelet hozol össze!
2016. máj. 30. 16:27
 7/26 anonim ***** válasza:
56%
Számít, igen és ne hallgass az itteni megcsömörlöttekre. Kép nélkül (illetve publikus kép nélkül) voltam mindig fent. A csajok írtak rám, mert rittyentettem egy olyan adatlapot, amire maguktól is jöttek ;-) Ugyan ez van a levéllel: dumával lehet sikeresnek lenni!
2016. máj. 30. 16:30
 8/26 anonim ***** válasza:

el ne hidd a 7-esnek!!!

7-es

Megtennéd, hogy linkeled az adatlapodat vagy valami bizonyítékot küldesz?

2016. máj. 30. 16:38
 9/26 anonim ***** válasza:
Milyen képet raktál ki?.
2016. máj. 30. 16:41
 10/26 anonim ***** válasza:
8. Nem kell hinni a 7-nek, mert ezt én is tapasztaltam, amikor nem írtam levelet csak ilyen sablon szöveget, akkor tényleg nem írtak, de mikor egy szép kis levelet összehoztam,, akkor igenis visszaírtak.
2016. máj. 30. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!