Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki az én képeimmel volt fent egy társkeresőn. Azóta már jelentettem, és letörölték, de beperelni nem lehet ezért?
igen oda, szóval ha oda kirakok egy képet azt bárki bármire használhatja???
nagyszerű...
Egyszerűbb lesz neked megkeresned azt, aki felhasználta a képeidet és jól megdorgálni az embert. :D
Ne verd meg, mert akkor ő perel téged. :D
Én se nagyon többet, pont emiatt, mert nem mondták. De mivel nyilvánosságra hoztad azt a képet, így elvileg felhasználható. Az már más kérdés, ha valaki a te neveddel, a te képeddel, adataiddal csinált kamu profilt.Csak a képedet használta vagy a személyiségedet is másolta?
Egyébként bizonyítékod sajnos nem lesz. Ahhoz le kellett volna menteni, elmenni vele vagy közjegyzőhöz, vagy ügyvédhez. Gondolom ez nem történt meg. Első voltam.
csak a képek, és a város. A név, meg még az alapadatok (pl magasság) is más volt.
De a képek mind az enyémek voltak
Nem tudsz mit kezdeni.
Volt is egy ilyen műsor, hogy "kamu reg" ahol ilyen embereket buktattak le de semmi jogi eljárás nem lehetett belőle, és ez amcsiban volt, ahol mindenki mindenért perel.
Ha felteszel egy képet magadról a netre akkor azt bárki használhatja.
Normálisabb társkeresőkön kapsz egy kódot és azt kell tartanod a kezedben és így cisnálni egy képet, pont emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!