Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg számítana hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg számítana hogy milyen levelet írsz társkeresőn?

Figyelt kérdés
Amikor csak annyit írtam hogy szívesen megismernélek meg szimpatikus az adatlapod ha gondolod beszélgessünk Stb. Akkor 20 nőből vagy egy max. Kettő írt vissza. Viszont amikor hosszú munkával Összehoztam egy tök Jó levelet akkor vagy 8-9 nő visszaírt hogy tők jó volt a leveled
2016. máj. 30. 16:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
* vagyis lehet hinni a hetesnek :)
2016. máj. 30. 16:43
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

#8:

Két és fél éve van komoly barátnőm (akivel úgy jöttünk össze, hogy love.hu-n rám írt :-P ), így azóta már nem vagyok fent. Oké, annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy a saját korcsoportomban keresgéltem általában és a negyvenes korosztályban már mások az értékrendek, mint huszonévesen (ettől függetlenül huszon-harminc évesekkel is volt szerencsém). Egyébként meg én erre az oldalra válaszolni járok, az oldal céljának megfelelően, ezért mindig legjobb tudásom és tapasztalatom alapján őszintén válaszolok. Fogadd el nyugodtan, hogy ilyen is van :-P Én nem fogok neked ismeretlenül bizonygatni: a válaszom és a tapasztalatom leírtam. (De ha nagyon akarsz bizonyítékot, esetleg ráncigáljak ide pár törzstagot erről az oldalról, akik személyesen is ismernek? :-P - Nem fogok, a tiéd a kételkedés joga :-D )

2016. máj. 30. 16:45
 13/26 anonim ***** válasza:
4%

10-es

Olvasd el még egyszer, amit írt, kérlek.

Kép nélkül volt fent és a nők írtak(!!) neki.

Szánalmas hazugság. A nők sosem írnak, csak a nagyon szupi pasheeknak, de kép nélkülinek semmiképp sem.

Bármelyiket megkérdezheted, mert ilyet még hazudni sem mernek, annyira abszurd.

2016. máj. 30. 16:48
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Pedig örülnék neki 12-es.

Volna rá egy húszasom, hogy senki nem írt rá a kép nélküli accountodra.

2016. máj. 30. 16:50
 15/26 anonim ***** válasza:

sőt, nagyon szívesen feltenném valódi tétben is a pénzt, hogy regisztráljunk fel egy kamu accountot kép nélkül és olyan szöveget nyomsz alá, amilyet csak nem szégyellsz és megnézzük, hogy fél év alatt rád ír-e bármilyen nő magától.

Az a gond, hogy simán lehet szabotálni a kísérletet, ha másik regről írsz, szóval ha nem volnánk ellenérdekelt felek, nagyon szívesen rááldoznám a pénzt a kísérletre.

2016. máj. 30. 16:53
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem annyira.

Én külsőre elég vonzó férfi vagyok. Szerintem külsőre benne vagyok a férfiak top 15-20%-ában. Általában ugyanazt a sablon, kétmondatos levelet szoktam írni társkeresőkön. Mondjuk ez úgy sablon, hogy azért én találtam ki, de akkor is ugyanazt küldöm tényleg minden lánynak. A lányok kb 60-70%-a szokott válaszolni. Azt olvastam mások alapján hogy ez elég jónak számít.

Bár azt bevallom nem próbáltam még hogy összehozzak egy hosszú levelet mint te. Szóval nincs összehasonlítási alapom. De nem is panaszkodhatok.

25/F

2016. máj. 30. 16:55
 17/26 anonim ***** válasza:

#14:

Megoldható! Hozd a huszast, találkozunk, viszem a barátnőmet! Elhiszed neki, ha azt állítja, hogy ő írt rám, úgy ismerkedtünk meg? De egyébként itt hülyeség, mert ha most idejön valaki bizonygatni, akkor majd az lesz, hogy biztos duplareg vagyok ... :-P

Pontosítsuk, azt írtam, hogy publikus kép nélkül! Azaz simán összedobtam nyolc olyan mondatot, ami felkelti egy nő érdeklődését :-P és reagál rá, aki olyan. Utána mutattam, vagy küldtem képet. Eleve nálam egy szűrő volt ez, hogy olyan nővel ismerkedtem, akinek intellektussal és némi humorral fel lehet az érdeklődését kelteni :-P

2016. máj. 30. 16:57
 18/26 anonim ***** válasza:

17-es

Szóval akkor most ők írtak rád úgy, hogy nem láttak addig képet vagy a te leveledre reagáltak?

Csak mert kissé ellentmondásos már: "összedobtam nyolc olyan mondatot, ami felkelti egy nő érdeklődését :-P és reagál rá, aki olyan. Utána mutattam, vagy küldtem képet."

Sajnos a barátnős dolog épp az általad is említett kétségek miatt nem járható, de azért ettől még megírhatná az esetet nekem a saját szavaival, mert én még Supermanben is előbb hiszek, mint hogy a mai felszínes nők közül bárki is kezdeményezne pusztán egy megkapó intellektus nyomán...

Még a nagyon dagadtak sem.

2016. máj. 30. 17:04
 19/26 anonim ***** válasza:

#18:

Fuss akkor neki még egyszer :-D Az a nyolc mondat az adatlapomra volt kiírva :-P tudod van olyan társkereső nő, aki nem csak a képek alapján válogat, hanem elolvassa a bemutatkozást is ;-)

Semmi baj, ha nem hiszel a mai felszínes nőknek, mint írtam negyvenes korosztály vagyok és partnert is ebből kerestem (ez megint elkerülte a figyelmed, kicsit szelektíven olvasol :-P). A jelenlegi párom is egy elvált, negyvenes nő, mint amilyen én vagyok férfiban :-P

2016. máj. 30. 17:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Oké, akkor lehet, hogy történik valami csoda a nőkkel 40 körül.

Ha így van, akkor megkövetlek, pontosabban a mítosz verdiktje:

[link]

2016. máj. 30. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!