Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen embernek kivel szabadna ismerkednie?

Figyelt kérdés

Nemrég volt kint egy kérdés, amit egy lány írt ki. Ismerkedett egy fiúval és amikor meglátta a képeit teljesen kiborult. Látszólag normál teste volt, de állítása szerint az arcát jobb nem is említeni. Szóval mintha valami hulladék lenne a srác és a lány fel volt háborodva, hogy az ilyen miért nem a saját súlycsoportjában próbálkozik. Meg egyáltalán hogyhogy nem látja magáról, hogy néz ki és miért nem képes ezt felfogni.

Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen típusú srácnak egyáltalán kivel szabadna ismerkednie? Nagyon sokan emlegetik, hogy lejjebb kell adni az igényekből, ha nem tudunk megfelelni az elvárásoknak. De pontosan hogyan és mennyire lejjebb?

Ha jól értem, a kérdésben szereplő srác egy átlag, normális lánnyal próbált ismerkedni. Eleinte szöveg alapján szimpatikusnak tűnt a lánynak, amikor a képét meglátta meg már emberi hulladéknak tartotta. Szóval nem csupán annyiról van szó, hogy visszautasítás, hanem konkrétan viszolygás vagy valami undor.

Ha egy normális nő így látja az ilyen típusú embereket, akkor az ilyenek hogyan próbáljanak meg ismerkedni?

Mi az a súlycsoport, akinél egy ilyen ember megpróbálkozhat, anélkül hogy felháborodást keltene?

2016. máj. 30. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttam azt a kérdést. Az a kislány nagyon messze van egy normális nőtől.
2016. máj. 30. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem láttam a kérdést, de már a leírásból is az jött le, hogy ez a csaj egy beképzelt kis...

Nálam is próbálkoztak be olyan srácok, akik nem voltak az eseteim, de sose beszéltem így róluk se face to face, se a hátuk mögött. Nem értem, miért kell így viselkedni, és hogy ezek a kislányok mégis mitől szállnak így el.

Nade: ismerkedj azzal, akivel szeretnél. Ha az illető hasonló minősíthetetlen viselkedést mutat, ne vedd fel. Töbet mondd ez róla, mint arról, akiről beszél. Nem kell összejönni olyannal, aki nem tetszik nekünk, de nem is kell így viselkedni vele.

2016. máj. 30. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Amire célzol a kérdésben az sajnos nem úgy van. Ha pontozàsos módszerrel élnénk(utàlom) de példa kedvéért. Akkor àtlag làny 7,5pont a csunyànak titulàlt pasi 3 . De sajnos 3-4pontos làny is 5-7pontos pasit keres , némelyik 8-9. De aki mer az nyer, làttunk màr csunya-atlag feletti pàrt.
2016. jún. 3. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kell a jóképűség hiányát így felfújni.

Ismerek egy lányt, szerény csaj, átlagosnak tűnő alkat, de jobban megnézve rájössz, hogy egy bombázó csak kopott ruhában. Ő pl egy ronda szőke pasassal jött össze.

Tegyük fel igazán ronda arcú pasas vagy.

Akkor meg keress a kiscicis nők között. Minél kisebb a cicije, annál helyesebb arcút foghatsz ki, mert a kismellűek sok pasasnak nem kellenek.

2016. jún. 3. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
4 eske.A kis mellre nem úgy hat a gravitáció mint a tőgyekre...Már bocs.
2016. jún. 3. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik valaki akkor nem lehet az udvariasan megmondani neki? Miért kell még bele is rúgni, genetikai hulladéknak nevezni? A végeredményen nem változtat nem lesz randi....de akkor is.
2016. jún. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!