Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy csúnya pasinak ismerkednie?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 11:18
1/8 anonim válasza:
sehogy! be ne vedd azt a mesét hogy a nőknek a belső értékek a fontosak!
2/8 anonim válasza:
Hát semmiképpen sem letámadós módszerekkel. Ha a nőnek egy-két másodperc alatt kell dönteni, az első benyomás alapján, akkor valószínűleg el fog utasítani.
Inkább apránként megismerve a másikat, pl. valamilyen társaságban, közösségben. Én már jöttem össze így életemben nem túl vonzó pasikkal, mert apránként megkedveltem őket.
3/8 anonim válasza:
Hozza ki a külsejéből a maximumot, de ezzel párhuzamosan ugyanúgy, ahogyan másoknak
4/8 Rózsák Királynője válasza:
Természetesen legyen talpig úriember.
5/8 anonim válasza:
Sehogy,teljesen felesleges csak saját magadat alázod meg vele...
Mármint neked lesz rosszabb,mert a csak visszautasítás tönkre fog tenni sajnos eléggé. :/
24/F
6/8 anonim válasza:
Belső értékekre igenis fontos odafigyelni, mert számít. Én se vagyok jó pasi, mégis együtt vagyok egy csinos, kedves lánnyal, aki bevallása szerint sokkal jobban figyel a belsőre, mert csalódott már párszor. Hajrá.
7/8 anonim válasza:
A BELSŐ ÉRTÉKEK SEMMIT SEM ÉRNEK, HA AZ ÁTLAG SZINTET NEM ÉRED EL.. EZ TAPASZTALAT....... NEKEM CSAK A FÜLEIM ÁLLNAK EL, DE EGY LÁNYNAK SEM KELLEK.... 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!