Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság hol lehetséges ismerkednie egy csúnya fiúnak egy csúnyácska lánnyal? Miért ilyen elutasítóak és zárkózottak élőben ezek a lányok?
Meg is válaszoltad magadnak:
"Mintha furcsálták volna, hogy épp őket szólítottam le, gondolom meglepődtek, mert mások a szép lányokra hajtanak. Némelyik durván lekoptatott, de ez érthető, biztos csak azt hitték szórakozom velük"
Az ilyen lányok nem is mászkálnak el. Pl én CoD-ozom, és a lányok 99%-a tényleg..hát, nem szép, na ki mondtam:S
Emellett valszeg ők ilyen IQ-ra szükséges versenyeken(pl matekverseny) vannak jelen, vagy éppen vmi önkéntes munkákon...nem tudom
Ééééés még mielőtt vki belekötne hogy honnan tudom hogy csúnya lányok..mint lány, hamarabb felvesznek X-firere barátnak, és látom őket.
Amúgy megsúgok vmit...van aki tényleg nem nézi a külsőt, de halál komolyan. Én sose néztem, csak ti félénkebb emberek révén nem szólítottatok le. Aztán egy ugyanolyan rendes srác talált rám mint ti, ő leszólított, és ő helyes fiúra sikeredett. De nem a külseje miatt jöttem össze vele. Hidd el, sok lány elsőnek a belsőt nézi..
Azért mert velük ellentétben te vagy a sérült! Lehet hogy ők sem olyan szépek de nekik helyén van a belsőjük és tudják hogy nem másodrendűek csakmert nem olyan szépek! Szóval a szemükben te nem vagy ép és így nem vagy vonzó! A külső nagyon fontos de a belső ki tudja pótolni és le is tudja húzni ha nem vagy egész!
27F
Nincs csúnya fiú, csak bátortalan. Csinálj valamit amitől bátrabbnak érzed majd, magad, határozottabbnak. Jó példa erre a gyúrás: ha te is kigyúród magad, mármint szert teszel egy szép szálkás strandizomra, vagy csak a férfias testarányokra, csinálsz hozzá egy menő egyszerű férfias sérót - még nem is kell márkás cuccokban járnod - máris egy szimpla tükörbenézés is megdobja majd az önbizalmadat és ezt férfias(abb) kisugárzásként megérzik a lányok. De ha csak ennyit elérsz, de ugyanúgy határozatlan leszel beszédben, kis csöndes, akkor meg cukinak tartanak azért másznak rád.
Igazándiból ennyi, hónapok kérdése, megéri a munkát.
De ha vmi betegség miatt vagy csúnya, pölö pattanásos vagy akkor kerüld el a bőrgyógyászt, meg a tejtermékeket, helyettük dokival/fogdokival kutass valami belsőgyulladást - pl: ki nem nőtt begyulladt, de fájdalmatlan bölcsfog - azt meg is van oldva a pattanás meg sok egyébb bőrpanasz.
De tényleg csúnya vagy, és az is maradsz: Sok csúnya srácnak van bomba nője, fordítva kevésbé igaz. De ők a kisugárzásuk miatt sikeresek szóval back to top!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!