Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek manapság hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek manapság hol lehetséges ismerkednie egy csúnya fiúnak egy csúnyácska lánnyal? Miért ilyen elutasítóak és zárkózottak élőben ezek a lányok?

Figyelt kérdés
Én tisztában vagyok vele, hogy ritka ronda fiú vagyok. Nem is akarok szép barátnőt, nem érdemlem meg és hülyén is néznénk ki együtt. Mindenki beszólogatna, illetve nagyobb eséllyel csalna meg a lány egy jóképű, izmos macsóval. Szóval én egy egyszerű mások számára nem vonzó lányt keresek, aki nem a külsejével bűvölne el, hanem a kedvességével, szeretetével, figyelmességével. Sajnos akárhány ilyen lányt szólítottam le mind olyan zárkózott és félénk volt, valamiért nem sikerült egyikkel sem összejönnöm még. Mintha furcsálták volna, hogy épp őket szólítottam le, gondolom meglepődtek, mert mások a szép lányokra hajtanak. Némelyik durván lekoptatott, de ez érthető, biztos csak azt hitték szórakozom velük, pedig én komolyan gondoltam az ismerkedést. Haveromék is furának tartanak, mert én nem a szép lányokhoz akarok odamenni, amikor együtt csajozunk a városban, hanem a kevésbé vonzóakra hajtok. Ők másban hisznek, igaz ők szerintem jóképűek, tehát jobban is passzolna hozzájuk egy szép lány külsőre. Suba subához, guba gubához. Ez így van rendjén. :)

2012. aug. 28. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg is válaszoltad magadnak:

"Mintha furcsálták volna, hogy épp őket szólítottam le, gondolom meglepődtek, mert mások a szép lányokra hajtanak. Némelyik durván lekoptatott, de ez érthető, biztos csak azt hitték szórakozom velük"

2012. aug. 28. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed első felére pedig nincs válasz; nincs olyan, hogy "kevésbé vonzó lányok klubja" :)
2012. aug. 28. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lányok nem is mászkálnak el. Pl én CoD-ozom, és a lányok 99%-a tényleg..hát, nem szép, na ki mondtam:S

Emellett valszeg ők ilyen IQ-ra szükséges versenyeken(pl matekverseny) vannak jelen, vagy éppen vmi önkéntes munkákon...nem tudom

2012. aug. 28. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
rondarandi.hu jó hely lesz neked szerintem.
2012. aug. 28. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ééééés még mielőtt vki belekötne hogy honnan tudom hogy csúnya lányok..mint lány, hamarabb felvesznek X-firere barátnak, és látom őket.

Amúgy megsúgok vmit...van aki tényleg nem nézi a külsőt, de halál komolyan. Én sose néztem, csak ti félénkebb emberek révén nem szólítottatok le. Aztán egy ugyanolyan rendes srác talált rám mint ti, ő leszólított, és ő helyes fiúra sikeredett. De nem a külseje miatt jöttem össze vele. Hidd el, sok lány elsőnek a belsőt nézi..

2012. aug. 28. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
"fogadd el magad olyannak amilyen vagy! hogy akarod, hogy elfogadjon a világ, ha te magadat képtelen vagy elfogadni? mondd el nekem! Én látom, hogy így vagy tökéletes és így vagy gyönyörű! ahogy egyedi vagy így vagy szép! a világ csak tükör!" :)
2012. aug. 28. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért mert velük ellentétben te vagy a sérült! Lehet hogy ők sem olyan szépek de nekik helyén van a belsőjük és tudják hogy nem másodrendűek csakmert nem olyan szépek! Szóval a szemükben te nem vagy ép és így nem vagy vonzó! A külső nagyon fontos de a belső ki tudja pótolni és le is tudja húzni ha nem vagy egész!

27F

2012. aug. 29. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs csúnya fiú, csak bátortalan. Csinálj valamit amitől bátrabbnak érzed majd, magad, határozottabbnak. Jó példa erre a gyúrás: ha te is kigyúród magad, mármint szert teszel egy szép szálkás strandizomra, vagy csak a férfias testarányokra, csinálsz hozzá egy menő egyszerű férfias sérót - még nem is kell márkás cuccokban járnod - máris egy szimpla tükörbenézés is megdobja majd az önbizalmadat és ezt férfias(abb) kisugárzásként megérzik a lányok. De ha csak ennyit elérsz, de ugyanúgy határozatlan leszel beszédben, kis csöndes, akkor meg cukinak tartanak azért másznak rád.

Igazándiból ennyi, hónapok kérdése, megéri a munkát.

De ha vmi betegség miatt vagy csúnya, pölö pattanásos vagy akkor kerüld el a bőrgyógyászt, meg a tejtermékeket, helyettük dokival/fogdokival kutass valami belsőgyulladást - pl: ki nem nőtt begyulladt, de fájdalmatlan bölcsfog - azt meg is van oldva a pattanás meg sok egyébb bőrpanasz.

De tényleg csúnya vagy, és az is maradsz: Sok csúnya srácnak van bomba nője, fordítva kevésbé igaz. De ők a kisugárzásuk miatt sikeresek szóval back to top!

2012. aug. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!