Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kis városban Pesttől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis városban Pesttől messze élő embernek nehezebb ismerkednie, mint egy Pestinek?

Figyelt kérdés
Számít-e az ismerkedésben hogy valaki nagy városban él vagy kis városban és minél messzebb él a nagyvárostól.
2015. nov. 28. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem számít. Én sem bp-i vagyok.

F

2015. nov. 28. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Budapestiként nehéz, hogy mindig olyanba szeretek bele, aki túl messze lakik..:)
2015. nov. 28. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem.Itt Pesten ezerszer felszínesebbek az emberek,mint bárhol máshol.Aztán mivel nagyváros,kevésbé ismerik egymást az emberek,és kevésbé tudnak dolgokat a másikról.

Szóval falun ha látsz valakit aki tetszik,megkérdezed egyik ismerősödet,tud róla mondani valamit,apró infokat.

Míg nagyvárosban egy nem valószínű,csak nagy véletlenek esetén.

Annyi az előny,hogy elvileg több ember lakik,és ezáltal több a lehetőség számilag.

2015. nov. 28. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmit sem számít. Marhaság.
2015. nov. 28. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen... Nem azért, mert kisvárosi vagy falubeli, hanem mert Budapesten sokkal több a lehetőség arra, hogy olyan helyre járj, ami érdekel, és hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedj. Különleges sportokat űzni, játszani stb. több lehetősége van itt az embernek, pont ezért könnyebben talál hozzá hasonló embert. Sokkal több a szórakozóhely mindenféle stílusban. Meg ott a nagy számok törvénye :).
2015. nov. 28. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.