Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír vissza nekem itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza nekem itt egy nő sem?

Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 13:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért is kellene visszaírni?!

Azt hiszed, hogy ez alanyi jogon jár vagy mi?

Attól hogy te ismerkednél nem biztos, hogy más is.

Amúgy én eddig szinte mindenkinek visszaírtam, de nagyon besokalltam. Amilyen férfiak írtak itt nekem, hááát....

Elég színes volt a paletta:

-alkoholista fiatal kora ellenére

-perverz, de nem a normálisabbik fajtából

-a volt barátnőjét siratja már vagy 5 éve

-nőgyűlölő

-depressziós

-idegbeteg

Köszi, de inkább elolvasok egy jó könyvet vagy megnézek egy filmet!!!

2016. máj. 29. 14:20
 22/26 anonim ***** válasza:
96%

Akkor azt hogy csinálom, hogy nekem visszaírnak? :D

De oké, vágom, az én hibám, hogy azt hittem, hogy valódi kérdés van, pedig ez is csak egy új homokozó a nőgyűlölő klubnak. Nem akartok semmiben javulni, meg semmit megérteni, csak csinálni tovább a saját hülyeségeitek és közben szidni a nőket. Nincs itt semmi látnivaló.

2016. máj. 29. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, jobban jársz, ha nem ír vissza senki, én itt sok lánnyal leveleztem, hát egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány volt közöttük normális. Nem vagyok nőgyűlölő, mielőtt az okostojások rám aggatnák ezt a címkét, de az agyam eldobtam attól, amit itt tapasztaltam. Az még a jobbik eset volt, ha csak simán leléptek szó nélkül, miközben előtte azt írták, hogy milyen jó velem beszélgetni. Sokan csak picsogtak, hogy ők nem kellenek senkinek, meg magányosak, de ha beszélgetés után közeledni akartam, és mondjuk felvetettem, hogy beszélgessünk egyszer személyesen, akkor vagy eltűntek, vagy hárítottak (pl. túl sokat tudok az illetőről, és kényelmetlenül érezné magát), szóval csak nyafognak, de a többség azért eléggé beszari, holott kulturáltan beszéltem velük. A durvább esetek között volt olyan, amikor tőlem vagy 200 km-re élő csajjal kezdtünk levelezni, felvettem fb-ra ismerősnek, és pár nap után letiltott, mondván, hogy paraszt vagyok, mert most, hogy közel kerültünk egymáshoz (néhány levél után), más lányokat ajnározok neki, holott egyszerűen csak beszélgettünk, és egy másik nő viselkedésével kapcsolatban kérdeztem tőle valamit. Én már megtanultam, hogy nem érdemes itt senkivel sem szóba állni, ritka kivételektől eltekintve még a normálisnak tűnők is csak ugyanazt produkálják, a nagy semmit. Én se vagyok tökéletes, de nem is várom el másoktól sem, és legalább próbálok esélyt adni a másik megismerésére. A másik dolog meg az, hogy sok itt az unatkozó kölyök, aki jobb híján nőnek adja ki magát, szóval itt tényleg nem érdemes beszélgetni senkivel sem, hagyd a francba az egészet, és ismerkedj a való életben.
2016. máj. 29. 14:43
 24/26 anonim ***** válasza:
Én már csak olyan privátokra válaszolok, ami nem ismerkedős és személyes jellegű.
2016. máj. 29. 15:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy ez nem társkereső, de itt több választ kaptam a levelekre, mint társkeresőn. Nem tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy rossz :S
2016. máj. 29. 16:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha te vagy "Sztréndzsör" akkor én pl azért nem, mert egy nap elküldted 2x hogy "Szia szívesen megismernélek ha gondolod írj" vagy hasonló, meg utána MINDEN kérdésemnél és hosszabb kommentemnél kaptam ilyet tőle(d). ctrl+c, ctrl+v természetesen.
2016. máj. 29. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!