Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír vissza nekem itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza nekem itt egy nő sem?

Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 13:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mit várok. Mert te mit vársz? Hogy majd szépen elküldöm neked a privát leveleimet? Ugye csak viccelsz?
2016. máj. 29. 13:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekelnek a privát leveleid, de nem tudom mit kell ekkora hisztit csapni, kezdem nem csodálni, ha nem válaszolnak..

Normálisan leírtam, hogy jó lenne tudni miket írsz azokba a levelekbe, mert rohadtul nem mindegy. Ez nem azt jelenti, hogy küld el a privát leveleidet, mert nem érdekelnek, hanem hogy nagyjából írd le, miket szoktál írni. Mert, ha a "Szia cica, van gazdád" jellegű szöveggel nyomulsz, nem csoda ha nem válaszol senki például.

2016. máj. 29. 13:53
 13/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nyomd el magad utolsó! A hülye idióta meg te vagy.
2016. máj. 29. 13:53
 14/26 A kérdező kommentje:
# 13-asnak szólt, de a 73%-os is kicsit visszább vehetne az arcából.
2016. máj. 29. 13:54
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Kedves Kerdezo! Szerintem a valaszolo csak segito szandekbol irta, hogy mutasd meg a leveleket, lehet, hogy azok tul nyomulosak, vagy epp ellenkezoleg, nem derul ki beloluk, hogy mit szeretnel. Ez valoban nem egy tarskereso, engem a probalkozasok hidegen hagynak, es oszinten szolva en sem valaszolok mar, mert mit irhatnek ami nem banto? Mert sokszor a "bocsanat, de ferjnel vagyok" valaszra azt irtak, hogy "persze, csak hazudsz" vagy azt, hogy "nem baj". Aztan meguntam ezt a szorakozast, nincs idom veszekedni. es kedvem se. Ferjnel vagyok, nem enyelgek masokkal. Nem tudsz esetleg masfele probalkozni? Biztos, hogy eljarsz otthonrol es egyszer teged is megtalal a szerelem!! :)
2016. máj. 29. 13:55
 16/26 A kérdező kommentje:

"Mert, ha a "Szia cica, van gazdád" jellegű szöveggel nyomulsz, nem csoda ha nem válaszol senki például."

Tudom, hogy a mai ostoba férfitársaim körében ez a menő, de azért tőlem messze áll ez a primitív stílus már a neveltetésem miatt is.

2016. máj. 29. 13:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van egyébként kérdező, ha férfinak írtam, akkor 5 percen belül jön a válasz, ha nőnek, akkor semmit.
2016. máj. 29. 14:09
 18/26 anonim ***** válasza:
*semmi
2016. máj. 29. 14:09
 19/26 anonim ***** válasza:

Tényleg, nem tudom miért vagy ilyen frusztrált kedves kérdező, csak segíteni akarunk, a leveleket meg nem kell privátba elküldened senkinek :)

Na de a lényeg, hogy alapvetően azt írd, hogy beszélgetni akarsz vele ha valami ismerkedős szerű kérdésről találsz rá, illetve amit feltett kérdést, arra valamiféle választ vagy kérdést azzal kapcsolatban.

De ne támadd le semmilyen szöveggel hogy te "úgy" akarsz ismerkedni.

2016. máj. 29. 14:10
 20/26 anonim ***** válasza:

Én kérek elnézést, hogy szvsz az sem egy utolsó szempont, hogy mit ír általánosságban egy olyan levélben, amire a nők nem válaszolnak... Mert van, aki totál paraszt módon ír, rögtön így megdugna meg amúgy. Na nem kell csodálkozni, ha erre nem jön válasz. És még van néhány gyöngyszem, meg olyan is, amire csak az illető hiszi azt, hogy tök jó, amit ír, közben meg nem.

Plusz nem kel általánosítani, minden nő más és más! Nincs erre egyetlen egységes válasz, ami mindent megmagyaráz!!

Ráadásul írtunk már lehetséges okokat, de persze sz elkerülte a figyelmeteket: ez NEM társkereső, sokan válaszolni jönnek, nem ismerkedni, lehet a lánynak kapcsolata van stbstb. Vagy ezek nem elég megfelelő okok?!

2016. máj. 29. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!