Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasikat miért zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat miért zavarja, ha nem írnak nekik vissza a nők?

Figyelt kérdés
Ez is egyfajta nemet jelent, másrészt nem jobb ez a verzió, mintha visszaírnának valami sértő megjegyzést rátok, amit inkább nem is akartok hallani?
2016. máj. 23. 20:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%
Az a verzió fel sem merül, hogy udvariasan, kulturáltan elutasítod az illetőt?
2016. máj. 23. 20:28
 2/34 anonim ***** válasza:
50%

Nem jobb. Az ignorálásból nem lehet tanulni semmit, nem tudjuk meg, mi a probléma, miben kéne változni, javulni. Plusz azt se tudjuk meg, hogy tényleg így jelzi-e a nemet, vagy csak nem ment át az én üzenetem, nem jött át az övé, akart írni, csak elfelejtett, vagy elütötte a metró, vagy ki tudja még, ezernyi oka lehet.

Egy korrekt ráírásra lehetne egy korrekt elutasítást írni. Egy normális ember tudomásul veszi, és igyekszik tanulni belőle. Csak sajnos sok a nemnormális, aki ilyenkor tovább zaklat, vagy átmegy bunkóba.

2016. máj. 23. 20:29
 3/34 anonim ***** válasza:

Miért, téged nem zavar, ha valaki mondjuk nem köszön vissza, ha ráköszönsz? Vagy ha bármi ügyben írsz, és nem írnak vissza?

Egyszerűen bunkóság. Egy normális levélre annyit azért vissza lehetne böfögni, hogy ezért vagy azért nem.

2016. máj. 23. 20:31
 4/34 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam bunkó lenni, de sokan igen.

De honnan tudnánk megmondani, hogy mi a hiba, mikor még nem is ismerünk valakit, vagy csak alig? A vonzalmat nem lehet megmagyarázni, vagy van, vagy nincs.

2016. máj. 23. 20:32
 5/34 anonim ***** válasza:
Egy rövid, kulturált elutasítást akkor is lehet írni.
2016. máj. 23. 20:33
 6/34 anonim ***** válasza:
12%
Annyit csak írhatsz, hogy bocsi, de nem nézel ki elég jól.
2016. máj. 23. 20:35
 7/34 anonim ***** válasza:
55%
#4 ha te a 15x15 px méretű képből el tudod dönteni, hogy van vagy vonzalom vagy nincs, akkor örülök is, hogy nem írsz vissza.
2016. máj. 23. 20:36
 8/34 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért zavarna, ha bemész a boltba, köszönsz, érdeklődsz és nem válaszol a boltos. Emberek vagyunk. Alapvető, hogy ha a másik hozzád szólt, akkor válaszolsz. Az oké, hogy a "Jössz xxx?" kategóriájú kérdéseket ignorálod, de a többit illene. Egy alapvető gesztus és tisztelet a másik felé.

"De honnan tudnánk megmondani, hogy mi a hiba, mikor még nem is ismerünk valakit, vagy csak alig? A vonzalmat nem lehet megmagyarázni, vagy van, vagy nincs."

Előző barátnőmmel évekig voltam együtt. Visszaírtam neki, pedig különösebben nem tetszett, aztán idővel megfogott.

A vonzalmat meglehet magyarázni, ha az embernek rendben van az önismerete. Eddig minden lánynál, aki tetszett, tudtam, hogy miért vonzódok hozzá. Valami csoda lennék, hogy megtudtam magyarázni a vonzalmat? Kétlem.

2016. máj. 23. 20:38
 9/34 A kérdező kommentje:

7: Nálam ez megérzés alapján dől el. Lehet, egyesek szerint hülyeség, de az exeimnél is már az első pillanatban megéreztem, hogy össze fogunk jönni, és közülük 2-t társkeresőn ismertem meg, és ott is így volt.

8: Én amikor igazán szerelmes voltam, azt nem tudtam megmagyarázni, mert az elveszi az ember eszét. :)

2016. máj. 23. 20:49
 10/34 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Ugyan, téged nem zavarna ez, hogy már 10. próbálkozás után sem hajlandó egy sem vissza írni?

Szerintem te is fognád a fejed, hogy miért ilyen szívtelenek, vagy esetleg udvariasan miért nem tudják megmondani, ha nem kellesz nekik.

Hidd el, neked is éppen olyan rosszul esne, csak ezt még nem tudhatod, mert nem volt benne részed.

2016. máj. 23. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!