Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasikat miért zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat miért zavarja, ha nem írnak nekik vissza a nők?

Figyelt kérdés
Ez is egyfajta nemet jelent, másrészt nem jobb ez a verzió, mintha visszaírnának valami sértő megjegyzést rátok, amit inkább nem is akartok hallani?
2016. máj. 23. 20:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

#8 vagyok: Gondolom szentimentálisabb típus vagy, nem annyira racionális. Így érthető a dolog. Nekem pl. szerencsére sosem veszi el az eszem a szerelem, akármennyire is beleesek egy csajba.

Azt külön köszi, hogy nem pontoztál le! :D Néhányan, ha meglátják, hogy meglehet magyarázni a vonzalmat, vérszemet kapnak és lepontozzák az embert.

2016. máj. 23. 20:53
 12/34 anonim ***** válasza:

Azért zavar mert személyenként nem csak veled élik át, mert akkor az az 1-2 nemleges válaszoló vagy nem ir az még elnézhető.. De az, hogy ugyan igy viselkedik hellyel közzel a Nők kb 80% ugyanIgy nem válaszol mint ahogy te, vagy pár mondat után gondol a csaj eggyet magába és vége,

magyarán lehetőséget nem adsz neki, egy idő után Kiábránditó, és elég zavaró. Mellesleg tényleg Te azt egy kis képről honnan tudod az illetőről hogy nem e valaki intelligens egyén, vagy nem tudná azt megadni.. Oké lehet sz.r kép minősége, vagy már 5 éves kép, de akkor se tudsz róla mindent. ez csak a mai agymosott embereknek a szokása h 1 perc alatt tud alkotni véleményt és tud mindent..

2016. máj. 23. 20:55
 13/34 anonim ***** válasza:

Azért ezek a boltos hasonlatok kicsit sértőek... Egy nő nem magát árulja (jobb esetben), hanem társat keres, így ezek a példák igen erősen sarkítottak.

Plusz milyen tanulságot von le bármilyen férfi abból, hogy "szia, bocsi, de nem vagy az esetem"? Ha személyes ismerettségről van szó, nyilván oltári tapló dolog ignorálni, ezt aláírom. De egy társkeresőn, nem hiszem, hogy ezen nagyon meg kéne lepődni, vagy felháborodni. Ahogy egy korábbi válaszoló is írta, sok a zaklató, és az aberrált, akiket egyszerűbb így elkerülni. Ránézésre pedig nem lehet megmondani, hogy milyen az illető, így nyilván sok nő a negatív tapasztalatai alapján fog építkezni, ami pedig az, hogy ignorálja azokat, akik nem szimpatikusak. Sajnálatos, de női szemszögből ez okozza a legkevesebb kárt az ilyen portálokon számukra.

Nekem akadtak már zaklatóim. Egyikük lelopta a képeimet facebookról, és kamu profilt hozott létre egy társkeresőn, amivel hazugságokat terjesztett rólam. Ha nem válaszoltam volna neki, nem figyel fel rám, és ez nem történik meg.

2016. máj. 23. 21:01
 14/34 A kérdező kommentje:
12: Én van, akinek visszaírok, de csak a normális üzenetekre. Másrészt a pasik pont ugyanezt teszik, én is sokszor jártam már így, hogy a beszélgetés közben egyszer csak felszívódtak... Az ilyen emberekkel egyszerűen csak nem kell foglalkozni és kész.
2016. máj. 23. 21:03
 15/34 anonim ***** válasza:
#13: Mi bennük a sértő? A boltos sem magát árulja, hanem jobb esetben pénzt keres, hogy legyen miből megélnie. Attól még, szerintem mindenkinek kijár a tisztelet, aki normálisan ír.
2016. máj. 23. 21:05
 16/34 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Inkább ne írjon vissza, minthogy mindenkitől ugyanazt az elutasító sablonszöveget olvassam.
2016. máj. 23. 21:06
 17/34 anonim ***** válasza:
Mellesleg nekem a boltos/pultos lány se nagyon szokott köszönni, de igazából nem is érdekel.
2016. máj. 23. 21:07
 18/34 anonim ***** válasza:
Engem nem szokott zavarni.
2016. máj. 23. 21:07
 19/34 anonim ***** válasza:

"Plusz milyen tanulságot von le bármilyen férfi abból, hogy "szia, bocsi, de nem vagy az esetem"?"

Például azt, hogy valószínűleg sem a levéllel, sem a képpel nincs különösebb gond, csak éppen nem vagyok az esete az illetőnek. No problem, majd másnak leszek az esete.

Az odáig oké, hogy értsük meg, hogy ki vagytok téve zaklatásnak, de ti meg azt értsétek meg, hogy mi, normálisak (úgy értem, hogy aki tényleg az) meg látatlanban vagyunk potenciális zaklatónak titulálva. Ez egy lose-lose-helyzet, ahol a zaklató elmebetegek mindkét vétlen fél életét megkeserítik. Persze pusztán a megállapítástól nem lesz jobb senkinek.

2016. máj. 23. 21:08
 20/34 anonim ***** válasza:
Ez ugyanolyan, mint amikor állást keres az ember, beadja az önéletrajzát 20 helyre, mondjuk visszahívják 1 helyről, a többi 19 helyről meg abszolút semmi visszajelzés. Azért legalább egy bocsi, de nem is jólesne, hogy tudjam, emberszámba vettek... Ezt lányként írom.
2016. máj. 23. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!