Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat miért zavarja, ha a párjuk (nő) többet keres
náluk?
mert sérti az egójukat...
nekem még nem volt ilyen helyzetem, de szerintem engem nem zavarna, mert ha rendes munkával keresi meg a kenyerét az nem gáz...a haveri köröm meg nem olyan, hogy beszóljon, mert a barátnőm többet keres mint én...főleg, hogy én is elég jól keresek...
ismertem olyan 40-es házaspárt ahol a férfira olyan szinten kihatott, hogy szexuálisan sem tudott teljesíteni...pár hónapnyi munkanélküliség után...
22F
2015. dec. 7. 13:05
Engem nem zavar, pedig a haromszorosat keresi a parom !
Viccelni szoktam vele, hogy majd eltarthat nyugdijas koromban...
2015. dec. 7. 13:11
akinek kevés a pénze, az szerinted nem "engedhet meg magának" egy barátnőt?
szerintem azt zavarja, aki hatalmat érez benne.
2015. dec. 7. 13:25
Engem nem zavar, ha 3000 eurónál többet keresel havonta.
2015. dec. 7. 13:39
És a nőket miért zavarja, ha a párjuk (férfi) kevesebbet keres náluk?
2015. dec. 7. 14:53
Engem sem zavar, hogy a párom többet keres. Igazából nem is szoktunk erről beszélni.
Az is igaz, hogy csak 10-20 ezer a különbség a javára. De ez egyikünket sem zavarta soha. Mindketten becsületes munkával keressük meg a havi betevőt, sosem hoztuk szóba egyszer sem a fizuk közti különbséget :)
2015. dec. 7. 16:18
5, engem akkor zavar, ha ki nem mondott elégedetlenséget érez ő maga, egyébként leszarom. nyilván megnehezíti a dolgokat, ha együttesen nincs elég pénzünk arra, amire szeretnénk. de nem mérvadó.
2015. dec. 7. 19:49
Nyilvánvalóan nem tartják magukat elég férfiasnak, mert a nője többet keres. Engem speciel egyáltalán nem zavarna még akkor se, ha 100 vagy 200 ezerrel többet keresne, ha őt se zavarná, hogy kevesebbet viszek haza mert a pénznek nincs akkora értéke, mint a személyiségünknek a pénz csak segíti a megélhetést, jobb élet teret ad és szórakozásokat biztosít semmi többet. A másik, ha komolyodik a kapcsolat úgyis közös kasszánk lesz, jobb esetben persze. Harmadrészt meg az az állapot idővel lehet változna a nő elveszítheti munkahelyét később lehet nem lesz olyan jó munkahelye, míg a párját előléptetik és kétszer annyit vihet haza, mint azelőtt. Szerintem se a férfinak se a nőnek nem kéne ebből problémát csinálniuk, mert sok minden csak egy állapot és az igazi értékeket kell nézni.
2015. dec. 9. 16:18
Én szerencsére elmondhatom, hogy mindig elég jól kerestem, de az hogy egy nö többet keressen nálam az számomra maximálisan kizáró ok egy párkapcsolatban. Nyugat-európai egyetemen végeztem, négy nyelven beszélek és vezetö állasban dolgozok szintén Nyugat-Eurpópában. Mindezt nem felvágásból írom le, hanem hogy a félreértések elkerülése végett nehogy valaki azzal érveljen, hogy biztosan valami isten háta mögötti faluból jövök, ahol még a 19. században megállt az idö vagy hogy biztosan alacsony végzettségü maradi alak vagyok. Egy egészséges párkapcsolatban a férfié a vezetö szerep és a férfi a nö biztos anyagi támasza. A nö dolga a fözés és a gyerekek nevelése. Természetesen a nöknek is szüksége van szellemi tevékenység kifejtésére, de ennek célja normális esetben az intellektuális érdeklödés kielégítése, nem pedig a pénz kereset.
2016. jan. 1. 22:18
Kapcsolódó kérdések: